HRABRI MLADIĆ RANJEN U MASAKRU U BOLOVIMA POSLE OPERACIJE, ALI JAČI NEGO IKAD! Doktorka podelila u kakvom je stanju maloletni Ivan - satima je trajala, ali moći će ponovo da potrči za loptom

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka je podelila informacije u kakvom se stanju nalazi sada mladi Ivan koji je teško ranjen u masakru kod Mladenovca.

HRABRI MLADIĆ RANJEN U MASAKRU U BOLOVIMA POSLE OPERACIJE, ALI JAČI NEGO IKAD! Doktorka podelila u kakvom je stanju maloletni Ivan - satima je trajala, ali moći će ponovo da potrči za loptom

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Ivković (17), jedan od heroja masakra kod Mladenovca koji se dogodio 4. maja ove godine, i dalje se oporavlja od teških povreda zadobijenih u tom tragičnom incidentu.

Ivan, koji je bio teško ranjen, ostao je u bolnici sve vreme, zajedno sa Nevenom Vujić (20), još jednom žrtvom pucnjave.

U masovnom pucnjavi, Ivan je izgubio svoje najbliže - najbolje prijatelje Paniće, sestru Kristinu i brata Milana. 

Na društvenoj mreži X, Slavica Plavšić, specijalista za plućne bolesti, obavestila je juče o njegovom stanju i druge zabrinute ljude koji misle na ranjenu decu u masakru u Malom Orašju i Duboni. 

- Ivan Ivković (17) je operisan u toku prepodneva. Komplikovana operacija je trajala oko pet sati i protekla je u redu kako je planirano. Ivan ima jake bolove, što je i normalno. Radi se o izuzetno teškoj povredi noge zbog koje je Ivan vec sedam meseci vezan za kolica i krevet. Dugo se čekalo da se steknu uslovi za ovu operaciju i nadajmo se najboljim mogućim rezultatima  u narednom  periodu. Da Ivan može najpre da počne da se oslanja na nju, pa da korača, pa u dogledno vreme i da potrči da loptom. Roditelji Milica i Milan su jako zahvalni svima koji daju podršku i pomažu ovoj zaista predivnoj porodici iz  Dubone - napisala je Slavica.

Podsetimo, kod Ivana u jednoj od susednih soba u bolnici "Rudo", nalazi se i njegova, u masakru ranjena drugarica Nevena Nena Vujić koja je ostala bez ruke do lakta. Ranjena je i u nogu.

U bolnici se viđaju u pauzama između vežbi i operacija. Tu su nedavno proslavili Ivkovićev 17. rođendan uz tortu i najmilije. Najveća želja svih je bila da se što pre oboje oporave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading