SASLUŠAN NAPADAČ ZBOG PUCNJAVE U ŠAPCU! Ranio muškarca u glavu, sa teškim povredama prebačen u Beograd!

Autor:

Hronika

14.12.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni D.P. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, kojom prilikom nije izneo odbranu.

SASLUŠAN NAPADAČ ZBOG PUCNJAVE U ŠAPCU! Ranio muškarca u glavu, sa teškim povredama prebačen u Beograd!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto zločina

Više javno tužilaštvo u Šapcu je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Šapcu stavilo predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom, kojem se stavlja na teret izvršenje krivičnih dela ubistvo u pokušajau i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ranjeni B.D. ima ustrelnu ranu u glavi i iz Šapca je prebačen u bolnicu u Beograd.

Podsećamo, u Majuru kod Šapca pre dva dana oko 15 časova došlo je do pucnjave u kojoj je jedno lice povređeno. Navodno je, kako je objavljeno na grupi Patrole 015 pucano iz vozila u pokretu.

Povređeni je prebačen u opštu bolnicu, a policija je posle potere uhapsila lice koje je pucalo. Prema najnovijim, nezvaničnim informacijama, ranjeni čovek je, zbog težine povreda, prevezen u Beograd.

Prema nezvaničnim informacijama, koje su se pojavile na društvenim mrežama napadač, je stak oko 70 godina, a nakon incidenta se sam predao policiji.

Ranjeni muškarac ima oko 45 godina. Napadač i muškarac na koga su ispaljeni hici su iz Majura, a motiv prema nezvaničnim informacijama su najverovatnije ranije nesuglasice između njih dvojice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading