DETALJI PUCNJAVE U ŠAPCU: Zapucao na poznanika, pa na ulici sačekao policiju!

Autor:

Hronika

12.12.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava se odigrala na ulici, i muškarac koji je pucao nije pokušavao pobeći, već je sačekao policiju nakon incidenta.

DETALJI PUCNJAVE U ŠAPCU: Zapucao na poznanika, pa na ulici sačekao policiju!

Foto: Shutterstock

Muškarac, star otprilike 45 godina, je teško povređen u incidentu kada ga je upucao poznanik starosti oko 70 godina na ulazu u naselje Majur.

Pucnjava se desila oko 15 sati. Iako je prvobitna informacija bila da je napadač pucao iz automobila u pokretu i da je u toku potera, kasnije se utvrdilo da to nije tačno.

Naime, pucnjava se odigrala na ulici, i muškarac koji je pucao nije pokušavao pobeći, već je sačekao policiju nakon incidenta.

Stariji muškarac je kako se sumnja iz vatrnog oružja pucao poznaniku u glavu i tu sačekao policiju - rekao je za Informer izvor upoznat sa slučajem.

Šabac je pre nekoliko meseci uznemirio događaj kada je M.D. (55), radnik obezbeđenja iz mesta Varna nedaleko od centra grada, primljen je u službu Hitne pomoći u Šapcu sa ranom od vatrenog oružja u predelu glave.

Nakon dijagnostike u Opštoj bolnici "Dr Laza K. Lazarević" on je upućen u Klinički centar u Beogradu sa opasnama opasnim po život.

Radio je na obezbeđenju trafostanice u naselju Jelenča, a njegovo telo pored kojeg je bio službeni pištolj iz kojeg je pucano zatekao je kolega kada je došao u svoju smenu  - rekao je tada izvor Informera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Komentari (0)

Loading