PUCNJAVA U ŠAPCU: Napadač iz auta u pokretu ranio muškarca!

Autor:

Hronika

12.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni je prebačen u opštu bolnicu, a policija je posle potere uhapsila lice koje je pucalo.

PUCNJAVA U ŠAPCU: Napadač iz auta u pokretu ranio muškarca!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

U Majuru kod Šapca oko 15 časova došlo je do pucnjave u kojoj je jedno lice povređeno. Navodno je, kako je objavljeno na grupi Patrole 015 pucano iz vozila u pokretu.

Povređeni je prebačen u opštu bolnicu, a policija je posle potere uhapsila lice koje je pucalo. Prema najnovijim, nezvaničnim informacijama, ranjeni čovek je, zbog težine povreda, prevezen u Beograd.


Prema nezvaničnim informacijama, koje su se pojavile na društvenim mrežama napadač, je stak oko 70 godina, a nakon incidenta se sam predao policiji.

Ranjeni muškarac ima oko 45 godina. Napadač i muškarac na koga su ispaljeni hici su iz Majura, a motiv prema nezvaničnim informacijama su najverovatnije ranije nesuglasice između njih dvojice.

Šabac je pre nekoliko meseci uznemirio događaj kada je M.D. (55), radnik obezbeđenja iz mesta Varna nedaleko od centra grada, primljen je u službu Hitne pomoći u Šapcu sa ranom od vatrenog oružja u predelu glave.

Nakon dijagnostike u Opštoj bolnici "Dr Laza K. Lazarević" on je upućen u Klinički centar u Beogradu sa opasnama opasnim po život.

- Radio je na obezbeđenju trafostanice u naselju Jelenča, a njegovo telo pored kojeg je bio službeni pištolj iz kojeg je pucano zatekao je kolega kada je došao u svoju smenu  - rekao je tada izvor Informera. 

Sumnja se da je nesrećni čovek pucnjem iz pištolja pokušao da oduzme sebi život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Komentari (0)

Loading