ČUDOM JE PREŽIVEO PUCANJ U GLAVU: Muškarac je sedeo za šankom kada je uleteo razbojnik; Njegova majka sada MOLI ZA PRAVDU! Ćerkica još ne zna da joj je otac U KRITIČNOM STANJU (VIDEO)

Autor:

Svet

09.12.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jezivom incidentu koji je zabeležen na video snimku, tokom pljačke u jednom restoranu u Menhetnu, muškarac je iz neposredne blizine upucan u glavu. Reč je o 37-godišnjem ocu koji još uvek ne može da govori, ali je čudom preživeo. Nepoznati počinilac je još uvek na slobodi.

ČUDOM JE PREŽIVEO PUCANJ U GLAVU:  Muškarac je sedeo za šankom kada je uleteo razbojnik; Njegova majka sada MOLI ZA PRAVDU! Ćerkica još ne zna da joj je otac U KRITIČNOM STANJU (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Eyewitness News ABC7NY

Grejs Penja (70) nije mogla da zadrži suze u stanu koji deli sa svojim sinom Harisonom Fereirasom.

“Slomljena sam”, rekla je Penja, koja koristi štap za hodanje, za The Post preko prevodioca, dodajući da porodica još uvek nije rekla unuci da je njen otac teško povređen u pljački.

Penja je rekla da već dva dana bdije pored kreveta svog sina na intenzivnoj nezi, gde je priključen na aparate. On ne može da govori, ali je svestan - pokazuje znake palcem gore svojim negovateljima.

“Na moja vrata su pokucali policajci”, priseća se Penja trenutka kada je saznala za pucnjavu. “Čak i da sam morala da puzim, otišla bih u bolnicu. Plakala sam.”

Činilo se da pokušava da ustane pre nego što je blagajnik, koji se sakrio iza šanka, priskočio u pomoć. Hospitalizovan je u kritičnom stanju.

Radnica u restoranu u petak je rekla da je Fereiras prilično čest gost.

“Loše se osećam jer je dobra osoba, dobar gost. Poštuje svakoga - nema problema s njim”, rekla je ona.

“Harison je poznat svima u komšiluku”, rekla je njegova majka.

Ona je opisala svog sina - najmlađeg od njeno troje dece - kao “dobrog dečka” koji često čini usluge komšijama u bloku.

“Da je bio momak sa ulice, bila bi drugačija priča. Zašto moj sin? Dala sam svojoj deci obrazovanje. … Ali taj napadač je učinio ono što je učinio. To boli. Naravno, volela bih da odem kod doktora i da mi kaže: ‘Sin će biti zdrav kod kuće’, ali nije tako. To je proces. To je dug proces”, rekla je.

Ona se takođe nada da će pronaći pravdu.

“Želim da svi znaju. Želim da osoba koja je to učinila ode u zatvor, da je zatvore. Mora da plati za ono što je učinio. Moraju da ga pronađu i nateraju ga da plati za ono što je učinio.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading