ŽENA MOZAK OPERACIJE! ONA STOJI IZA MILIONSKE PREVARE: U velikoj akciji policije uhapšeno 19 osoba, najmlađi jedva punoletni!

Autor:

Hronika

14.12.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama, na čelu ove grupe bila je žena S.D. (33) računovođa.

ŽENA MOZAK OPERACIJE! ONA STOJI IZA MILIONSKE PREVARE: U velikoj akciji policije uhapšeno 19 osoba, najmlađi jedva punoletni!

Foto: Shutterstock

Uhapšena žena

Na teritoriji Beograda u velikoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova i Višeg javnog tužilastva u Beograda, kako se saznaje, jutros je uhapšeno 19 osoba.

Kako se saznaje osumnjičeni su oprali 350 miliona dinara, piše Blic.

Među osumnjičenima nalaze se i žene, ali i jedva punoletni mladići i devojke. Prema informacijama, na čelu ove grupe bila je žena S.D. (33) računovođa.

Osumnjičeni za pranje para, kako saznaje "Blic" su: S.D. (33), M.D. (36), F.R. (21), M.M. (46), E.D. (66), D.Ž. (48), E.R. (67), LJ.Đ. (25), G.M. (61), S.M. (44), S.M. (42), M.M. (19), S.Ž. (22), P.R. (40), Z.F. (21), Đ.R. (34), M.Đ. (39), M.S. (33), Ž.I. (19), T.D. (20), N.K. (19), Z.R. (21), D.J. (45).

Za njih petoro se idalje traga.

Kako navodi izvor, S.D. je bila zaposlena u računovodstvenoj agenciji i imala je klijente-privredna društva kojima je realizovala naloge za uplatu njihovim dobavljačima, plaćanje dažbina,itd.. Ali i putem i bankinga, u nalozima za uplatu je stavljala regularne primaoce, ali je umesto njihovog stavljala svoj tekući račun, kao i račune drugih fizičkih lica.

Kako se saznaje, oprali su preko 350 miliona dinara i na teret im se stavlja krivično delo pranje novca.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su vlasnici privatnih firmi i agencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading