LOPOVI IZ VRTIĆA IZNELI LAPTOPOVE I TELEFONE: Pljačka u Novom Sadu - proteklog vikenda obijena još jedna predškolska ustanova!

Autor:

Hronika

28.11.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako nam je rekao jedan od roditelja, čije dete pohađa ovaj vrtić, primetili su da je neko provalio u objekat na sporedna vrata i da su ispreturane dečje stvari po sobama.

LOPOVI IZ VRTIĆA IZNELI LAPTOPOVE I TELEFONE: Pljačka u Novom Sadu - proteklog vikenda obijena još jedna predškolska ustanova!

Foto: Shutterstock

Novosadski vrtić koji se nalazi u Ulici Banović Strahinje je obijen, a kako saznajemo, zaposleni u Predškolskoj ustanovi, jutros kada su došli na posao zatekli su ispreturane stvari.

Kako je rekao jedan od roditelja, čije dete pohađa ovaj vrtić, primetili su da je neko provalio u objekat na sporedna vrata i da su ispreturane dečje stvari po sobama.

Nešto pre sedam sati, o svemu je obaveštena policija, koja je odmah došla u vrtić i obavlja uviđaj kako bi se utvrdilo šta je odneto i kako bi se obezbedio nesmetan boravak mališana. Prema prvim nezvaničnim saznanjima, iz vrtića su odneti laptopovi i mobilni telefoni.

Protekllog vikenda obijen je i vrtić na Trgu Kamenskog, a lopovi su u objekat ušli kroz prozor, a šta je sve odneto, zasada nije poznato. Posle obavljenog uviđaja, deca su bezbedno mogla da uđu i u njemu borave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading