"NIJE HTELA DA GA BUDI, ŠTA TI JE SUDBINA!" Jecaji odzvanjaju Železnikom, niko ne veruje da malog anđela više nema: Sve je planulo u 3 minute! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.11.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos naporima pet vatrogasnih ekipa, sa ukupno 16 vatrogasaca i pet vozila, požar je odneo život nevinog deteta.

"NIJE HTELA DA GA BUDI, ŠTA TI JE SUDBINA!" Jecaji odzvanjaju Železnikom, niko ne veruje da malog anđela više nema: Sve je planulo u 3 minute! (FOTO)

Foto: ST/D.KADRIĆ

Užasna tragedija potresla je naselje Železnik danas, kada je izbio požar u ulici Živana Panića, odnoseći život trogodišnjeg dečaka.

Požar je buknuo nešto posle osam sati i brzo se širio, progutavši baraku iza višespratne kuće. Uprkos naporima pet vatrogasnih ekipa, sa ukupno 16 vatrogasaca i pet vozila, požar je odneo život nevinog deteta.

Trogodišnji dečak, identifikovan kao E. B., bio je sam u kući u trenutku izbijanja požara. Vlasnik objekta, S. B. (28), koji je otac nastradalog dečaka, izjavio je da je napustio kuću oko 07:30 časova.

Foto: ST/D.KADRIĆ

 

Po dolasku vatrogasaca, tragika je bila očigledna, jer su pronašli beživotno telo malog E. B. Vatrogasci su brzo reagovali, ali požar je bio razorne snage, proširivši se na obližnju zgradu.

- Imaju troje dece, devojčicu od 9 godina, sina od 6 i nastradalog dečaka koji je imao 3 godine. Snaja je otišla da odvede devojčicu u školu, povela je i starijeg sina, ali je mlađeg ostavila da spava. Nije htela da ga budi, šta ti je sudbina. Inače uvek vodi oba sina.  Ne znamo šta se zapalilo. Sve je planulo u 3 minute - priča za Republiku neutešni deka. 

Požar je sada lokalizovan, a na mestu događaja intervenisale su pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Železnik, Košutnjak i Voždovac. Uviđaj je u toku kako bi se utvrdili uzroci požara, dok su komšije i porodica u šoku i tuzi.

Foto: ST/D.KADRIĆ

 

Prema informacijama, porodica B. ima ukupno troje dece: devetogodišnju devojčicu, šestogodišnjeg sina i nastradalog dečaka od tri godine. Snaja je, prema rečima dede, otišla da odvede stariju decu u školu, vodeći sa sobom i šestogodišnjeg sina.

Nažalost, trogodišnjeg dečaka nije želela da budi i ostavila ga je da spava. Neutešni deda je izjavio da su otac dečaka i deda zajedno pokušali da ugase požar, ali nisu uspeli, jer je sve planulo u svega nekoliko minuta.

Neutešna majka nastradalog dečaka jeca u pozadini, dok cela zajednica Železnika deli njihovu tugu i bol. Ova tragična nesreća će ostati duboko urezana u sećanju stanovnika Železnika. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tea

06.11.2023 10:43

Koja tragedija, ne daj bože nikome. Jadno to dijete umrlo u patnjama. Imam kćer istih godina i nikad je ne ostavljam samu pa ni kad moram do pekare koja je blizu stana, probudim je i ide sa mnom. Moglo se dijete probuditi i ozlijediti se i da nije iznio požar. Nikad nisi siguran s djecom. Saučešće porodici. Jadna majka, nitko ne može ni zamisliti kako joj je