OTIŠAO VELIKI HUMANISTA! Miodrag poginuo ispred svoje kafane: Izdalo ga srce, a onda udario u drugi automobil

Autor:

Hronika

04.11.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Jović Šućur, višegodišnji odbornik u Skupštini grada Loznica i predsednik Mesne zajednice Trbušnica, jedne od u poslednje vreme najnaprednijih pod njegovim vođstvom, poginuo je jutros oko 7 časova, na Šepačkom putu, ispred kafane čiji je bio vlasnik.

OTIŠAO VELIKI HUMANISTA! Miodrag poginuo ispred svoje kafane: Izdalo ga srce, a onda udario u drugi automobil

Foto: Privatna arhiva

Jović je išao kolima iz pravca Loznice ka Graničnom prelazu, kraj fabrike "Vali" u jednom trenutku skrenuo je prema parkingu svoje kafane. Iz suprotnog pravca išao je drugi automobil sa kojim se sudario i na mestu udesa ostao je mrtav. Kako se pretpostavlja udario je snažno u  "šoferku" svog automobila. Urađen je uviđaj, posle čije analize će se znati kako je došlo do udesa.

- Jutros nas je napustio Miodrag Šućur Jović 1965-2023. Šućur je živeo za fudbal,a nervoza oko fudbala ga je dokrajčila. Jutros pri dolasku u lokal puklo mu je srce, nakon čega je imao saobraćajnu nesreću. Laka ti crna zemlja!!! - piše u objavi na Fejsbuk stranici Loznica grad.

Vest o tragičnoj smrti ovog omiljenog čoveka, Trbušničanina, Lozničanina i Jadranima potresla je čitav kraj.

Poznat je i kao human čovek, o njemu je Republika pisala prošle godine, budući da je učinio brojna dobra dela.

Naime, Jović je davao besplatne obroke onima koji nisu imali da plate.

Meštani okolnih lozničkih sela su tada govorili da "ko nema da jede, njemu Šućur pomogne". On godinama unazad svima koji su gladni, žedni i ne mogu sebi da priušte, kod njega mogu da ručaju besplatno.

Ja se zbog toga neću osiromašiti, a njima ljudima koji nemaju šta da pojedu, njima puno znači! Ko god dođe i kaže "nemam pare", ja kažem radnicima: "Daj mu" -  govorio je tada Miodrag za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading