STRAŠNA SUDBINA! MIODRAG J. POGINUO NA LICU MESTA! Težak udes kod Loznice - nije mu bilo spasa!

Autor:

Hronika

04.11.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudar se dogodio između dva vozila - putničkog automobila "Land Rover", kojim je upravljao nesrećni Miodrag, i automobila "Opel Astra".

STRAŠNA SUDBINA! MIODRAG J. POGINUO NA LICU MESTA! Težak udes kod Loznice - nije mu bilo spasa!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Jutros, oko šest sati ujutro, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u selu Trbušnica kod Loznice, koja je uzela život Miodraga J. i ostavila trag tuge i šoka u lokalnoj zajednici.

Sudar se dogodio između dva vozila - putničkog automobila "Land Rover", kojim je upravljao nesrećni Miodrag, i automobila "Opel Astra", za čijim je volanom bio Vladan D. Miodrag je nažalost preminuo na licu mesta, dok su vlasti brzo reagovale kako bi obezbedile bezbednost i pomoć na mestu nesreće.

Detalji o nesreći još uvek nisu u potpunosti poznati, i istražne vlasti su pokrenule istragu kako bi utvrdile uzrok ove tragične nesreće. Stanovnici Trbušnice i okolnih sela su izrazili svoje saučešće porodici Miodraga J. i ostalim učesnicima nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading