"MUKA JE NATERALA": Devojka skočila u smrt kod Paraćina i zavila sve u crno - momak je beznadežno tražio, pa je našao u bunaru

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtvina bliska komšinica oglasila se za portal Republika.rs napomenula je da je devojka verovatno imala velikih zdravstvenih problema.

"MUKA JE NATERALA": Devojka skočila u smrt kod Paraćina i zavila sve u crno - momak je beznadežno tražio, pa je našao u bunaru

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić

Ženu I. P. (34) iz sela Mirilovci kod Paraćina, rano jutros izvršila je samoubistvo skokom u bunar dubok 20 metara.

Vatrogasci su brzo reagovali i uspeli su da je izvuku iz bunara živu. Međutim, nažalost, nakon što je prevezena u bolnicu, preminula je.

Njena najbliža porodica danas prima saučešća, ali su izjavili da nemaju snage da pričaju jer ih je pogodila velika tragedija. 

A po rečima meštana, žena je živela sa dečkom, a u istom dvorištu živele su majka i baba.

Niko ne zna šta je navelo ovu ženu na takav očajnički potez, a njena tajna sada će ostati nepoznata, budući da je preminula. 

Žrtvina bliska komšinica oglasila se za portal Republika.rs, a kako kaže, žena koja se ubila, uvek je bila povučena, ali iz dobre porodice.

- Nikad nismo čuli da su imali nekakvih problema. Živela je sa momkom, zajedno su njih dvoje i radili, a tu u kući pored žive i majka i baba. Momak njen nam je rekao da je skočila, on legao da spava, kad se probudio nije je bilo. Tražili je svuda po dvorištu i tek onda video da je skočila u bunar. Verovatno je imala problema sa zdravljem, otac joj je umro od srca, ko zna...

Kako dalje saznajemo, bili su u takvoj situaciji da im je stric dosta pomagao.

- Stric radi u Švajcarskoj, pomagao im je dosta, drva im je skoro nabavio. Ovo je velika tragedija, mi smo prvo mislili da se nešto zapalilo, tek posle smo čuli da se devojka ubila. Dece nije imala, stariji ljudi vole da pitaju kad će rađati, ali nikad nije htela mnogo o tome. Muka je naterala sigurno - kaže komšinica za Republiku.

Porodica i prijatelji oprostiće se sutra od nesrećne devojke, kada će je ispratiti na večni počinak u 13 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading