STRAVIČNO NASILJE NA NOVOM BEOGRADU! Mrtav pijan nasrnuo na SVOG SINA - nije gledao gde udara!

Autor:

Hronika

23.10.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama, D.J. se nalazio u alkoholisanom stanju kada je izbio konflikt u porodičnom stanu, koji je eskalirao nasiljem prema sinu.

STRAVIČNO NASILJE NA NOVOM BEOGRADU! Mrtav pijan nasrnuo na SVOG SINA - nije gledao gde udara!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa Policijskom stanicom Novi Beograd donelo je odluku o zadržavanju osumnjičenog D.J. (1975.) za krivično delo nasilja u porodici iz člana 194 stav 1 Krivičnog zakonika Republike Srbije. Osumnjičeni je zadržan zbog sumnje da je izvršio nasilje nad svojim sinom dok se nalazio u stanu, upotrebom nasilja i pretnji životom i telom.

Prema informacijama, D.J. se nalazio u alkoholisanom stanju kada je izbio konflikt u porodičnom stanu, koji je eskalirao nasiljem prema sinu. Zadržavanje osumnjičenog usledilo je nakon što su nadležni organi utvrdili osnove sumnje za krivično delo.

Osumnjičeni D.J. će biti saslušan u prostorijama tužilaštva 24. oktobra 2023. godine. Očekuje se da će istraga razjasniti okolnosti ovog slučaja i da će sudski postupak pratiti dalji razvoj događaja. Nasilje u porodici je ozbiljan društveni problem, a pravosudni organi preduzimaju mere kako bi zaštitili žrtve i sprovodili pravdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading