KOSTA KECMANOVIĆ LEKARIMA OTKRIO ŠTA SANJA: Dečak-ubica ispričao SVE, doktori se ŠOKIRALI!

Autor:

Hronika

18.10.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović gotovo svaku noć sanja jednu te istu stvar.

KOSTA KECMANOVIĆ LEKARIMA OTKRIO ŠTA SANJA: Dečak-ubica ispričao SVE, doktori se ŠOKIRALI!

Foto: Republika.rs, Printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-ubica na klinici

Dečak-ubica, Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"  kada je usmrtio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, nalazi se na veštačenju u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, a kako saznaje portal Republika.rs, on je lekarima ispričao sve o svojim snovima.

Naime, kako saznajemo, Kosta gotovo svaku noć sanja kako drži telefon u rukama.

- Dečak je opterećen tehnologijom i najveći mu je problem što mu sada kada je zatvoren nije dostupan telefon i kompjuter. Toliko je opterećen društvenim mrežama i igranjem igrica da bukvalno sanja kako drži telefon - kaže izvor iz klinike u kojoj se KOsta leči.

Dečak-ubica je čak rekao lekarima da ništa drugo ne sanja osim telefona, saznaje portal Republika.rs.

Kako smo i ranije pisali, dečak ne pita ni za svoju porodicu, ali je više puta pitao da dobije pristup kompjuteru. I ranije je divljao kada bi mu rekli da ne mogu da mu obezbede komjuter i telefon. Više puta je tražio da "bar" igra igrice.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Učenik koji je izvršio napad na Vračaru

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 upo u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata usmrtio čuvara Dragana Vlahovića i tri učenice u holu ustanove.

Krvavi pir je nastavio u kabinetu za istoriju gde je pucao na svoje drugove i nastavnicu. Tada je ubio šestoro dece, a petoro i nastavnicu Tatjanu Stevanović ranio.

Nakon masakr Kosta Kecmanović je izašao u dvorište škole i pozvao policiju da se prijavi. Da je planirao svoj zločin bilo je odmah jasno nakon što je odložio oružje i izvadio šaržere iz istog kako ga policija ne bi likvidirala.

Kasnije je pretresom njegovih stvari nađen spisak učenika koje je planirao da likvidira i nacr škole.

Pretragom njegovog kompjutera saznalo se da je istraživao da li može biti kažnjen, ali se interesovao za masakre u školama u svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Brale

18.10.2023 17:48

Polako, za 4 god ce mu omoguciti pristup telefonu…fiksnom, jedanput u par meseci. Ovo zlo ne sme da vidi svetlost dana vise a kamoli da nekom padne na pamet da ga pusti na slobodu za 40god. Napravice jos tezi masakr! Ko bi ga pustio taj bi bio direktni krivac za njegove nove zrtve.

Milka5

20.10.2023 00:27

@Brale - To zlo je produkt drustva, svi smo mi kolektivno odgovorni. Roditelji, skola, PPS, streljane, zakoni koji deci daju prava za koja nisu sposobni, U nekom skolama postoji sekcija strelicarstvo, mi smo ko deca iz predmeta opste narodna odbrana ucili da pucamo. Nista pogresno ga roditelji nisu ucili. Ideju je dobio gledajuci oko sebe, TV, internet. Ako je imalo bio normalan od toga nema nista. Posle toliko vremena izmedju 4 zida, ni mnogo zreliji od njega ne bi opstali. Pita roditelj ubijenog deteta "kako sada zive I disu Kostini roditelji." Razorenog zivota, unisteni, osramoceni, prokleti, Kako. Za njih utehe nema. Pakao koji I'm je sin priredio I svaki dan, iznova, noz u srce zabada.Nisu imali srece da je Kosta bio zrtva a ne ubica. Nek I'm je bog u Pomoci

Tihomir

18.10.2023 22:11

Treba da mu omoguce igrice i kompjuter, za internet ne znam bas ali mislim da ima prava i na to. On nije u zatvoru i nije osudjenik ako cemo da postujemo pravo.

Aki

19.10.2023 11:06

@Tihomir - To se nece desiti, tvojom logikom bi mogla i mama da ga odvede kad pozeli jer nije u zatvoru nego u bolnici.