JEDNU ŽENU ZAPALIO, DRUGU SILOVAO I PRETUKAO! Monstrum iz Radinaca ponovo čeka odluku o kazni!

Autor:

Hronika

06.10.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U roku od mesec dana Radomir iz Radinaca jednu ženu silovao i krvnički je pretukao, a drugu živu zapalio.

JEDNU ŽENU ZAPALIO, DRUGU SILOVAO I PRETUKAO! Monstrum iz Radinaca ponovo čeka odluku o kazni!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto zločina

Radomir Blagojević (52) osuđen je na kaznu doživotnog zatvora, a tereti se da je u junu 2020. godine u mestu Radinac kod Smedereva u kući svoje sestre, silovao R.N., dok je 13. jula 2020. u Surčinu Zoricu Kalinić polio benzinom i živu je zapalio, usled čega je žena preminula.

Apelacioni sud u Beogradu je za 2. novembar zakazao sednicu za razmatranje žalbi na prvostepenu presudu, a sednica će biti javna. Viši sud je prošle godine Blagojevića osudio na kaznu doživotnog zatvora, ali je Apelacioni sud tu presudu ukinuo i naložio da mu se ponovi suđenje.

Isti sud je 9. maja ove godine izrekao Blagojeviću istu kaznu zatvora, a sada Apelacioni sud mora da donese drugostepenu presudu. Viši sud je Blagojevića za krivično delo teško ubistvo izrekao doživotnu kaznu zatvora, a za krivično delo silovanje četiri godine, te mu je izrekao doživotnu kaznu zatvora.

Podsetimo, Blagojević je uhapšen nekoliko dana nakon što je Zoricu zapalio, koja je 15. jula 2020. godine preminula u bolnici. Prema optužnici, on je nju 13. jula 2020. godine čekao u hodniku zgrade u kojoj je živela. Kada je ušla u ulaz, krenuo je za njom i nakon kraće rasprave i njenog odbijanja da ga pusti u stan, on ju je, dok je bila okrenuta leđima od njega, polio motornim benzinom iz kanistera koji je unapred pripremio, i zapalio.

Takođe, on se tereti da je u junu 2020. godine u mestu Radinac kod Smedereva sulilovao R.N. koju poznaje od ranije. Pocepao joj je odeću, tukao po licu, glavi i telu, a ona je silovao i ponovo tukao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading