''UBIO GA JE JER JE POKUŠAO DA GA STIŠA'': Novi jezivi detalji zločina u Kruševcu!

Autor:

Hronika

05.10.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevici ubistva u Kruševcu otkrili nove detalje.

''UBIO GA JE JER JE POKUŠAO DA GA STIŠA'': Novi jezivi detalji zločina u Kruševcu!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Sinoć je u Kruševcu došlo do tragedije u jednom lokalu, kada je Bojan M. (34) nakon kraće rasprave, ubodom nožem u vrat usmrio Ivana K. (41). Kako se navodi, oni se nisu poznavali od ranije, a navodno je do smrtnog ishoda došlo kada je žrtva pokušala da smiri neprimereno ponašanje Bojana M.

- Oni su sedeli za šankom, odvojeno, a onda je, prema prvim informacijama iz istrage, osumnjičeni počeo da bude bučan, da dobacuje i da se neprilično ponaša. Sada već pokojni ga je opomenuo, pokušao je da smiri situaciju i do rasprave je došlo kod toaleta. Tu se nisu tukli, nije bilo incidenta ni fizičkog obračuna, ali je, nažalost, usledila tragedija - navodi izvor za Novosti i dodaje da su se nakon rasprave muškarci vratili na svoja mesta, a da je osumnjičeni Bojan M. iznenada ubo Ivana K. u vrat.

Republika

Foto: facebook

Bojan M.

- Očekuje se da rezultati obdukcije donekle rasvetle slučaj, ali već sada se izvesno pretpostavlja da je žrtva ubodena u vratnu arteriju, budući da po prijemu u bolnicu, koja se nalazi u istoj ulici gde se i odigrao zločin, lekari zaista ništa nisu mogli da učine.

- Uhapšen je u svom selu, u Kukljinu. Odranije je poznat organima gonjenja, iako ne po težim krivičnim delima - navodi izvor pomenutih medija.

Osumnjičeni Bojan M. će najverovatnije biti saslušan sutra u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading