ZAVRŠENA OBDUKCIJA NASTRADALOG SRBINA NA KIPRU! Otkriće mrtvozornika ostavlja bez teksta - Marka (29) tukli, pa ga udario auto!

Autor:

Hronika

04.10.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim informacijama, tuča je izbila nakon što se Marko posvađao sa svojom devojkom.

ZAVRŠENA OBDUKCIJA NASTRADALOG SRBINA NA KIPRU! Otkriće mrtvozornika ostavlja bez teksta - Marka (29) tukli, pa ga udario auto!

Foto: Društvene mreže

Tragična sudbina srpskog mladića Marka Mihajlovića (29) na Kipru dobila je nove detalje nakon što je prvobitno izgledalo kao nesrećna saobraćajna nesreća. Obdukcija tela je pokazala da je Marko preminuo od teške povrede mozga i višestrukih telesnih povreda koje su bile pogubne za njega.

Nakon istrage, ispostavilo se da je Mihajlović ubijen u tuči koja se odigrala u jednom baru u Limasolu. Istražitelji planiraju da ispitaju 25 svedoka koji su navodno bili svedoci svađe i tuče u baru. Takođe će analizirati video snimak iz paba kako bi identifikovali učesnike tuče.

Prema prvim informacijama, tuča je izbila nakon što se Marko posvađao sa svojom devojkom. Dvojica muškaraca, kiparski Grk i Gruzijac, intervenisala su kako bi zaštitila devojku. Mihajlović je izbačen iz bara, a potom su dvojica napadača premlatila Marka. U nastojanju da se odbrani, Marko je istrčao na ulicu gde ga je udario automobil. Vozač automobila je bio pod dejstvom alkohola i nakon saslušanja pušten je, dok su dvojici napadača određeni pritvor i optuženi su za ubistvo.

Marko Mihajlović, koji je godinama živeo i radio na Kipru, ostavio je dubok trag u svojoj zajednici, a njegova smrt je duboko potresla njegove roditelje. Njihovi prijatelji i porodica izražavaju saučešće i podršku, deleći Markovu sliku i priče o njemu na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading