MILOJE POGINUO KOD VALJEVA! Seo na traktor pa tragicno nastradao - prevrnuo se u šumi!

Autor:

Hronika

24.09.2023

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godišnje se u Srbiji registruje više od 30 smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama s traktorima.

MILOJE POGINUO KOD VALJEVA! Seo na traktor pa tragicno nastradao - prevrnuo se u šumi!

Foto: Tanjug/J. PAP

Nesreća, traktor

Juče oko 17.50 sati, u selu Sušica kod Valjeva, dogodila se tragična saobraćajna nesreća u kojoj je Miloje M. izgubio život. Nesreća se desila kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo u obližnjoj šumi, a nažalost, muškarac je preminuo na licu mesta od zadobijenih povreda.

Prema podacima Agencije za bezbednost saobraćaja, u Srbiji se godišnje registruje oko 500 nesreća u kojima su uključeni traktori. Još alarmantnije je to što za godinu dana u takvim nesrećama izgubi život više od 30 ljudi.

Ove saobraćajne nesreće s traktorima češće se događaju tokom letnjih meseci, posebno zbog intenzivnih poljoprivrednih radova koji rezultiraju povećanim brojem takvih vozila na putevima. Ova tragedija nas podseća na važnost bezbednosti u saobraćaju i potrebu za pridržavanjem svih propisa i mera predostrožnosti prilikom upravljanja traktorima ili drugim poljoprivrednim vozilima kako bismo sprečili ovakve nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading