DIREKTOR ŠKOLE ISPRED KOJE JE DEČAK NADROGIRAN BUPOVIMA POTVRDIO PISANJE REPUBLIKE: Učenik nije uzeo amfetamin, pozlilo mu kod škole

Autor: Republika

Hronika

08.09.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je na Klinici za pedijatriju i sada je u stabilnom stanju

DIREKTOR ŠKOLE ISPRED KOJE JE DEČAK NADROGIRAN BUPOVIMA POTVRDIO PISANJE REPUBLIKE: Učenik nije uzeo amfetamin, pozlilo mu kod škole

Foto: Shutterstocck

Žena je provela dane u bolničkom krevetu

Desetogodišnjem učeniku četvrtog razreda OŠ "Mirko Jovanović" u Kragujevcu, koji je smešten na Kliniku za pedijatriju, pozlilo je u četvrtak na putu od kuće do škole, a analizom krvi je utvrđeno da je pozitivan na opijate.

Takođe, direktor ove osnovne škole Nenad Milovanović izjavio je Tanjugu da su navodi pojedinih medija netačni da je učeniku neko dao nedozvoljene supstance u školi, već mu je pozlilo na 300 metara od škole a "prilikom analiza krvi, ustanovljeno da dete ima neke nedozvoljene supstance, ali nije reč o amfetaminu".

Republika je prva pisala da je reč o Brupenorfinu, poznatijem kao BUP, i Benzodijazepinu.

Prema informacijama iz kragujevačkog kliničkog centra, potvrđeno je da je dete na Klinici za pedijatriju i da je stabilno.

Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Niko od ljudi koje je policija ispitala nije video da je dečaku neko nasilno dao bombonu ili nešto slično, kako je to objavljeno u medijima.

- Njega su sreli drugari koji ga poznaju i kada su primetili da mu se slošilo, odmah su zamolili slučajnog prolaznika da im pomogne da ga odvedu do škole. Kada su preuzeli dete, dežurni nastavnici su odmah pozvali Hitnu pomoć a školski policajac je od čoveka koji je pomogao detetu da dođe do škole uzeo podatke. Odmah je kontaktirana majka dečaka ali se ona u tom trenutku nije javila pa je učiteljica do dolaska majke bila sve vreme u bolnici sa učenikom - objasnio je Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading