POZNATO STANJE DEČAKA KOG SU DROGIRALI ISPRED OSNOVNE ŠKOLE! Hitno se oglasio Urgenti centar u Kragujevcu!

Autor:

Hronika

08.09.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete koje su stariji momci naterali ispred osnovne škole da pojede bombonu, na intenzivnoj nezi.

POZNATO STANJE DEČAKA KOG SU DROGIRALI ISPRED OSNOVNE ŠKOLE! Hitno se oglasio Urgenti centar u Kragujevcu!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

UKC Kragujevac

Stariji momci su ispred osnovne škole u Kragujevcu su naterali desetogodišnaka da pojede amfetamin, nakon čega se dete srušilo. Bez svesti je prevezen u Urgentni centar Kragujevac i nalazi se na jedinici intenzivne nege.

- Zvanično možemo da potvrdimo da je dečak na lečenju u UKC Kragujevac, u jedinici intenzivne nege Klinike za pedijatriju. Dete je stabilnih vitalnih funkcija i van životne opasnost - rekla je za Kurir Vanja Đorđević, PR UKC Kragujevac.

Dete koje pohađa četvrti razred osnovne škole u širem centru Kragujevca, stariji momci su naterali da pojede bombonu od koje mu je pozlilo, navodi Ucentar.

- Posle nekoliko trenutaka se srušio i bez svesti je hitno prevezeno u UKC Kragujevac gde je analizama ustanovljeno prisustvo amfetamina u krvi. Sada je stabilno - navodi pomenuti portal.

Inače, amfetamini su stimulansi koji deluju na centralni nervni sistem. Sintetički amfetamini se nazivaju metamfetamini - sintetički stimulans mozga koji uzrokuje promene mentalnih i motoričkih funkcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading