JEZIVA TUČA U NOVOM PAZARU! Prebijen radnik obezbeđenja tržnog centra - zadobio teške povrede! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Hronika

07.09.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se vidi na snimku, iz za nepoznatih razloga E.K nasrnuo je na radnika obezbeđenja, koga je krvnički pretukao. Nesrećni muškarac posle par udaraca ostao je da leži nepomičan na podu.

JEZIVA TUČA U NOVOM PAZARU! Prebijen radnik obezbeđenja tržnog centra - zadobio teške povrede! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen/www.instagram.com/_rina.rs/

Verbalni, a zatim i fizički obračun dogodio se sinoć u tržnom centru “Drum Panorama” u širem centru Novog Pazara u kome je pretučen radnik obezbeđenja.

Kako se vidi na snimku, iz za nepoznatih razloga E.K nasrnuo je na radnika obezbeđenja. On je muškarca priterao uz vrata, a potom počeo da ga udara pesnicama po telu, nakon čega nastavlja da ga šutira. Nesrećni čovek ostao je da leži na podu, nepomičan. Kako pričaju očevici sve se desilo veoma brzo, a obračunu je prethodovala svađa. 

- Prvo su se svadjali, a zatim ga je oborio na zemlju i nastavio da tuče pesnicama. Sve je izgledalo jezivo, radnik je bio ceo krvav u predelu lica. Naneo mu teške telesne povrede - kažu očevici za agenciju RINA.

Radnik obezbeđenja revezen je u Opstu bolnicu u Novom Pazaru.

- Povređeni M.M zadobio je prelom nosa, kao i više povreda na licu - porvrđeno je u ovoj Zdravstvenoj ustanovi.

Napdač E.K, brzom intervencijom policije je uhvaćen i lišen slobode, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading