U STANU NA VRAČARU PRONEĐEN LEŠ U KADI! Krvi je bilo na sve strane - policija sumnja NA JEDNO!

Autor:

Hronika

22.08.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo preminulog G. M. poslato je na sudsko-medicinsku obdukciju

U STANU NA VRAČARU PRONEĐEN LEŠ U KADI! Krvi je bilo na sve strane - policija sumnja NA JEDNO!

Foto: ST/Nikola Mutić, Shutterstock

Tragičan događaj potresao je Ulicu kralja Milutina na beogradskoj opštini Vračar, gde je oko ponoći pronađeno beživotno telo G. M. (83) u svom stanu. Leš je pronađen u kupatilu i bio je u krvavom stanju, što sugeriše na mogućnost samoubistva. Detalji ove nesreće ostaju pod istragom.

Prisustvo krvavosti na telu ukazuje na tragičnu mogućnost da se radi o samoubistvu, međutim, slučaj je podvrgnut istragi kako bi se utvrdili svi relevantni faktori i okolnosti ovog događaja. Pravosudne vlasti će preduzeti neophodne korake kako bi se otkrila istina o ovom tužnom događaju.

U cilju dobijanja pouzdanih informacija o uzroku smrti, telo preminulog G. M. poslato je na sudsko-medicinsku obdukciju. Obdukcija će pružiti dublji uvid u okolnosti ovog slučaja, a rezultati će biti ključni za donošenje bilo kakvih zaključaka.

Ovaj tragičan događaj podseća nas na važnost pažnje prema mentalnom zdravlju i potrebu za otvorenim dijalogom o ovakvim pitanjima. Samoubistvo je ozbiljan problem koji zahteva podršku zajednice i stručnu pomoć kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading