U RASTROJSTVU BACILA DVOJE MALE DECE SA BALKONA: Jedno dete preminulo, drugo u dubokoj komi! Pre tragedije mužu poslala OVU PORUKU!

Autor:

Svet

21.08.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

23-godišnja žena iz opštine Albešti u Rumuniji, u noći u nedelju na ponedeljak je bacila svoje dvoje dece od dve i tri godine sa balkona hotelske sobe, na 1. spratu, a zatim zapretila da će počiniti samoubistvo.

U RASTROJSTVU BACILA DVOJE MALE DECE SA BALKONA: Jedno dete preminulo, drugo u dubokoj komi! Pre tragedije mužu poslala OVU PORUKU!

Foto: Printscreen observatornews.ro

Dvoje dece je u teškom stanju prevezeno u bolnicu. Dvogodišnje dete je preminulo, dok je trogodišnje dete prebačeno u bolnicu u Jašiju. Žena je primljena na Odeljenje za psihijatriju Okružne bolnice Botošani. Policija je podigla protiv nje krivičnu prijavu zbog izvršenja krivičnog dela ubistvo i ubistvo u pokušaju.

 

Pre nego što je počinila šokantni čin, poslala je srceparajuću poruku svom suprugu, koji radi u građevinarstvu u drugom gradu u zemlji: „ Hvala što ste me naterali da uradim ono što nisam želela. Nadam se da ste sada srećni što ste nas se rešili i što više ne morate da nam šaljete novac, razumem da je to bio vaš veliki problem. Najgore je što deca nisu kriva. Ali ne mogu ih ostaviti tako, nemaju nikoga. Niko ih neće voleti. Nadam se da ste srećni bez nas. Zbogom".

Ona je u poruci takođe izrazila žaljenje što su se venčali i tvrdi da je želela da "pobegne" od kuće. Njen muž je rekao da je pozvao svoju suprugu odmah po prijemu poruke, ali ona nije odgovorila.

Žena je odsela u hotelu rekavši da ne može da stigne na autobus za povratak kući. Zaposleni su je smestili u sobu na 1. spratu, iako nije pokazala lična dokumenta.

Nadležne je alarmirao čuvar hotela, koji je čuo buku, a kada je izašao iz zgrade video da deca padaju na asfalt. 

 

Kako navodi Digi.24ro, žena je želela da izvrši samoubistvo, ali ju je policijski pregovarač nakon dva sata ubedio da odustane od svog plana. U izjavi datoj publikaciji Monitorul de Botošani , Ovidije Acostoaje, policijski pregovarač, ispričao je kako je tekla komunikacija sa njom:

 

"Bila je veoma uznemirena, opsesivno je ponavljala: „Izvini, neću da idem u zatvor, ne želim da svet misli da sam kriminalac“, rekao je.

Nakon razgovora koji je trajao oko 2 sata, ženu je uhvatio vatrogasac koji je ušao u hotelsku sobu u kojoj je boravila. Dok su je na rukama nosili do kola spasilačke ekipe, stalno je ponavljala: „Nisam htela da ih povredim, nisam htela da ih povredim“.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading