BEBA JE DOBRO, A NAMA JE MNOGO LOŠE: Oglasio se teča ubijene Nizame, koji će usvojiti njenu ćerkicu

Autor: Republika

Hronika

19.08.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Beba je dobro, mašala. Još se sređuje ta papirologija. Teško je sve ovo. Vraća se film na onaj teški dan koji se nikada neće zaboraviti -rekao je Nizamin teča

BEBA JE DOBRO, A NAMA JE MNOGO LOŠE: Oglasio se teča ubijene Nizame, koji će usvojiti njenu ćerkicu

Foto: facebook

Prošlo je sedam dana od tragedije koja je ceo Balkan zavila u crno. Nizama Hećimović brutalno je pretučena, pa ubijena od strane nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića u Gradačcu i to pred očima njihove ćerke od devet meseci. Njeno ubistvo je prenosio uživo na Instagramu.

Nizama se u danima pre krila kod tetke Zijade, ali ju je ubica, nažalost, pronašao i presudio joj, ali i ranio Zijadinog sina koji je pokuša pomoći devojci. Prema rečima Nizaminog teče Samira Pamukovića, njena beba je dobro, ali, odraslima je trauma ostala za čitav život.

- Beba je dobro, mašala. Još se sređuje ta papirologija. Teško je sve ovo. Vraća se film na onaj teški dan koji se nikada neće zaboraviti. Nije lako – kaže Pamuković za „Avaz“.

Kazao je i da mu se sin Nedim oporavlja i da je izašao iz bolnice.

- Što se tiče rane još je malo... Sve je to još sveže. Nedim je izašao iz bolnice, ali još je sve sveže. Ostale su traume. To se ne može zaboraviti nikad. On je sve to gledao kao i moja supruga Zijada. Samo da Zijada ostane psihički zdravo. Teško ovo sve podnosi – kazao je Pamuković.

On je potvrdio i da radnik s benzinske, na koju je Nermin došao i tražio mu da natoči gorivo, od straha još nikada nije progovorio.

- Neću nikog da optužujem. Neka sud i policija odluče ko je kriv za smrt naše Nizame – kazao je Pamuković.

Republika je nedavno otkrila da će Nizaminu bebu Lenu usvojiti teča i tetka Pamukovići.

O krvavom danu kada je ubica došao na vrata, Zijada Pamuković je nedavno kazala da je Nermin uzeo bebu i odneo je do automobila. Vratio se u kuću po Nizamu.

- Tu je bila vriska, drama, tukao ju je... Šakama je udarao, ja sam plakala i dozivala pomoć. Kada su izašli iz kuće, on je Nizamu vukao za kosu, e, to nikada neću zaboraviti. Ona je stala nasred puta i plakala je, pogledala je u mene i rekla mi: "Pomozi mi, tetka." Ja joj nisam mogla pomoći. Zvala je, molila za pomoć - ispričala je Zijada kroz plač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading