MRAČNA PROŠLOST POLICAJKE DŽENANE SELIMOVIĆ: Iz Tuzle je prebacili u Gradačac zbog ozbiljnih veza sa KRIMINALCIMA, policija sve OTKRILA!

Autor:

Hronika

19.08.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji su došli do dokaza, fotografija, da je Selimovićeva imala kontakte i s ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem.

MRAČNA PROŠLOST POLICAJKE DŽENANE SELIMOVIĆ: Iz Tuzle je prebacili u Gradačac zbog ozbiljnih veza sa KRIMINALCIMA, policija sve OTKRILA!

Foto: Facebook

Nakon što je obznanjeno da je Dženana Selimović imala bliski kontakt s pomahnitalim ubicom Nerminom Sulejmanovićem, usledila je odluka MUP-a TK da se suspenduje.

Kako su mediji u početku naveli, ona je bila i u vezi sa Nerminom Sulejmanovićem, a što je ubijena Nizama Hećimović, u šta je nevenčana supruga ubice Sulejmanovića sumnja, zbog toga je dobijala batine kada god bi ga upitala za odnos sa Dženanom.

"Avaz" sada otkriva da je policijska karijera "prljave" policajke Dženane Selimović i ranije kompromitirana te da je i ranije bilo elemenata za suspenziju odnosno za isključivanje iz redova onih koji trebaju da štite i provode Zakone BiH.

Dženana Selimović je, naime, radila u PU Centar u Tuzli, da bi nakon otkrića da je imala neprofesionalnu komunikaciju s ljudima iz kriminalnog miljea, premeštena na rad u policijsku stanicu u Gradačcu.

Istražitelji su došli do dokaza, fotografija, da je Selimović imala kontakte i sa ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem. S nekim od njih objavljivala je fotografije na Instagramu.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, a već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala. 

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading