SAMOUBISTVO IZVRŠIO PRED DEVOJKOM! Ragbista Partizana koji je sebi pucao u glavu biće sahranjen sutra! Klub se od njega oprostio dirljivim rečima!

Autor:

Hronika

13.08.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija se dogodila u stanu njegove devojke u Borči, a razlog zbog čega je potegao oroz, nije poznat.

SAMOUBISTVO IZVRŠIO PRED DEVOJKOM! Ragbista Partizana koji je sebi pucao u glavu biće sahranjen sutra! Klub se od njega oprostio dirljivim rečima!

Foto: Društvene mreže

Mihajlo Stoiljković (22), ragbista Partizana i reprezentativac Srbije, koji je 8. avgusta pucao sebi u glavu, u stanu u Borči, biće sahranjen sutra u 14 sati na beogradskom groblju Lešće, saznaje informer.rs.

Stojiljković je podlegama povredama u četvrtak u 22. godini života u beogradskom Urgentnom centru.

 

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/rugbypartizan

Ragbi klub Partizan, Mihajlo Stojiljković

 

Tragedija se dogodila u stanu njegove devojke u Borči, a razlog zbog čega je potegao oroz, nije poznat.

Mihajlo je od početka karijere nosio crno-beli dres, prošao sve kategorije Partizana, postao i reprezentativac naše zemlje.

Od njega se oprostio i njegov doskorašnji klub dirljivom porukom:

- Sa velikim žaljenjem obaveštavamo da nas je napustio naš igrač i reprezentativac Mihajlo Stojiljković. Miha je za Partizan 1953 odigrao 40 utakmica i bio jedan od glavnih aduta našeg kluba koji je kroz mlađe kategorije došao do seniorskog tima i postao standardni prvotimac. Ovim putem svi igrači i uprava kluba izjavljuju saučešće porodici i prijateljima. Počivaj u miru brate naš dobri - piše u objavi Partizana.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading