OVO JE RADNJA U KOJU JE ULETEO KRVAVI MONSTRUM: Prodavac postao najveći HEROJ BALKANA! (FOTO)

Autor:

Hronika

12.08.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad mu je nestalo municije otišao je u radnju Ribo Lovac u centru Gradačca.

OVO JE RADNJA U KOJU JE ULETEO KRVAVI MONSTRUM: Prodavac postao najveći HEROJ BALKANA! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Nermin Sulejmanović u petak ujutru počinio je stravičan zločin u mestu Gradačac, kada je ubio tri i ranio još tri osobe.

U jednom trenutku, kad mu je ponestalo municije, otišao je u obližnju radnju Ribo Lovac u centru Gradačca. On je uperio pištolj u prodavca i od njega zatražio da mu da svu municiju 9 milimetara.

- Nermin je nakon ubistva troje žrtava, planirao da ubije još nekoliko, pa je u centru grada ušao u prodavnicu oružja da kupi municiju jer mu je nestalo njegove. Uperio je pištolj u prodavca i tražio metke. Radnik je bio priseban. Ubici je dao municiju za gasni pištolj. Tek nekoliko sati kasnije, dok je Nermin bežao od policije, shvatio je da nije dobio pravu municiju, kao i da ne može više da ubija ljude. Video je da ima samo još jedan pravi metak i njega je iskoristio da ubije sebe - objašnjava izvor blizak istrazi za Republiku.

Podsetimo, svoj krvavi pir započeo je u jutarnjim časovima, kada je prvo zatočio svoju nevenčanu suprugu koja se prethodno, bežeći od porodičnog nasilja, sklonila kod rodbine.

Prilikom otmice, Sulejmanović je prvo upucao njenog rođaka, a potom, prenoseći uživo na društvenim mrežama, ubio svoju suprugu koju je prethodno brutalno pretukao.

Nakon toga je u centru Gradačca ubio Denisa Čengiza, a malo zatim njegovog oca Ondera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading