MORTUS PIJAN, KRVNIČKI PRETUKAO SUPRUGU: Stravično porodično nasilje u Zemunu - razvalio vrata sobe, pa je čupao i udarao pesnicama

Autor:

Hronika

11.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navode u tužilaštvu M.Z. je u porodičnoj kući u Zemunu mortus pijan nakon svađe nasrnuo na suprugu.

MORTUS PIJAN, KRVNIČKI PRETUKAO SUPRUGU: Stravično porodično nasilje u Zemunu - razvalio vrata sobe, pa je čupao i udarao pesnicama

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dana 10.08.2023.godine podnelo je sudu optužni predlog protiv okrivljenog M.Z.(1973) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici iz člana 194 stav 1 Krivičnog zakonika.

U mesecu julu 2023. godine u Beogradu, GO Zemun, pod dejstvom alkohola, u stanju skrivljene neuračunljivosti, primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život i telo drskim ponašanjem ugrozio spokojstvo i telesni integritet člana svoje porodice - oštećene vanbračne supruge.

Na taj način što je nakon verbalne rasprave oštećenu vređao, te kada se oštećena zaključala u jednu od prostorija kuće, nogom razvalio vrata, zadao joj udarce pesnicama u predelu glave, u predelu grudi, čupao je za kosu, usled čega je oštećenoj naneo lake telesne povrede.

Imajući u vidu prethodnu osuđivanost okrivljenog za istovrsno krivično delo, tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom opozove prethodno izrečenu meru upozorenja - uslovnu osudu, te izrekne jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od deset meseci i meru bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara, uz istovremeni predlog tužilaštva da se okrivljenom produži pritvor, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading