"U SLEDEĆEM ŽIVOTU ĆEMO SE OPET NAĆI!" Mihajlo se upucao pred njom, sad je svima pokazala kako je njihov život izgledao: Volim te!

Autor:

Hronika

11.08.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova devojka se oglasila na društvenim mrežama sa kratkim video snimkom koji je prikazivao njihove srećne trenutke.

"U SLEDEĆEM ŽIVOTU ĆEMO SE OPET NAĆI!" Mihajlo se upucao pred njom, sad je svima pokazala kako je njihov život izgledao: Volim te!

Foto: facebook, google maps

Mihajlo S. (22), mladić iz Borče, preminuo je juče nakon što je dva dana ranije, u utorak uveče, pucao sebi u glavu. Prema informacijama iz prve faze istrage, ovu tragičnu odluku je doneo nakon svađe sa svojom devojkom.

Dogovorilo se da je Mihajlo pucao sebi u glavu u svojoj kući nakon svađe sa svojom devojkom. Nažalost, povrede koje je zadobio bile su preteške i mladić je preminuo dva dana kasnije, uzrokujući duboku tugu među njegovim bližnjima i prijateljima.

Njegova devojka se oglasila na društvenim mrežama sa kratkim video snimkom koji je prikazivao njihove srećne trenutke. U svojoj emotivnoj poruci napisala je: "Volim te najbezuslovnije do kraja ovog života, a u sledećem ćemo se opet naći."

Mihajlo je, kako se saznaje, dao izjavu policiji nakon incidenta koji se odigrao u njihovom stanu u Borči.

Ova tragična smrt još jednom podseća na važnost pažnje prema mentalnom zdravlju i emocionalnoj dobrobiti, a takođe i na potrebu za podrškom i komunikacijom među bliskim osobama kako bi se sprečili takvi tragični događaji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading