PRVA IZJAVA SVEDOKA DRAGANA NA ČIJOJ NJIVI SE SRUŠIO AVION: Deo letelice je pao 500 metara od mene (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.08.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedok stravičnog pada aviona rekao je da je ovo prvi put da je video ovako nešto.

PRVA IZJAVA SVEDOKA DRAGANA NA ČIJOJ NJIVI SE SRUŠIO AVION: Deo letelice je pao 500 metara od mene (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dragan Kerečki, svedok je jezivog pada aviona, on se našao na mestu nesreće i objasnio je šta je tačno video, saznaje Republika.

- Često ovim delom kruže avioni, uvek mašemo jedan drugom, pozdravimo se tako. Danas sam ga video da je išao, ali nisam video da je pao, tek sam kasnije video ovde jedan deo aviona ovde. Dim se video na dva mesta, ali ja nisam obraćao pažnju, iako je dim bio gust. Posle sam shvatio da je na 500 metara odavde pao deo aviona - objašnjava Dragan.

Ovaj meštanin razgovarao je već i sa policijom i njima objasnio šta je zatekao sve kada se našao tu i zaključio da je prvi put doživeo ovakav slučaj.

Čovek je takođe objasnio o kakvoj je letelici reč, mali avion sa dva sedišta, kako on kaže, vrlo zgodan za razgledanje predela.

Podsetimo, mali avion danas se srušio kod Batajnice, nedaleko od aerodroma "13.maj" i u pitanju je ultralaka letelica Esqual VM-1C. Stradao je biznismen, Aleksandar Arsić, koji je bavio proizvodnjom aviona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading