"VAŠE DETE JE OŠIŠANO I PIJE KRV U PODRUMU, UPLATITE 50.000 EVRA I VRATIĆE VAM SINA"- Ludak i psihopata uznemirava nesrećne roditelje nestale dece i traži im pare da bih doveo do njih

Autor:

Hronika

08.08.2023

14:23 >> 15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Mišković iz Apatina svedoči za Republiku o užasnim pozivima koje dobija od nepoznatog muškarca koji ga obmanjuje strahovitim navodnim saznanjima o nestalom sinu pre dva i po meseca.

"VAŠE DETE JE OŠIŠANO I PIJE KRV U PODRUMU, UPLATITE 50.000 EVRA I VRATIĆE VAM SINA"- Ludak i psihopata uznemirava nesrećne roditelje nestale dece i traži im pare da bih doveo do njih

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook/Nove Apatinske Novine

Potraga za dečacima iz Apatina

U agoniji traganja za sinom Antonijem Miškovićem(11) koji je poslednji put viđen na obali Dunava u Apatinu 29. maja, Zoranu Miškoviću javio se putem telefona nepoznati muškarac govoreći mu da zna gde je njegovo dete. 

- Predstavio se stranim imenom kao Edmond Modi Hasel i rekao mi je da zna gde je moj sin. Više puta me je zvao i govorio da mi je dete u šumi, a onda da ga drže u podrumu i da mu daju da pije krv. Razne teorije je iznosio. Ne zna se koja je od koje bolesnija - otkriva za Republiku nesrećni otac koji još uvek ne zna gde je nestao njegov stariji sin zajedno sa godinu dana mlađim bratom od tetke Patrikom Bogdanom, čije telo je pronađeno u Dunavu u Hrvatskoj krajem jula. 

Zoran ne krije da je u prvi mah, doduše sumnjičavo, ipak poverovao da Edmond nekako zna gde je njegov dečak.

- Navodio me je da nađem Antonija. Pričao je da je u šumi i ja sam ga tamo tražio, na mestima koje je navodio. Video sam posle nekog vremena da je ludak i psihopata koji hoće od nas nesrećnika koji se za slamku hvatamo tražeći nestalu decu, da uzme pare - svedoči Zoran za naš portal.

Otkriva da je manijak tražio od njega veliku sumu novca, tačnije 50 hiljada evra. 

- Rekao mi je da mu na račun uplatim 50.000 evra da on prosledi Interpolu i da me oni odvedu kod sina ili da mi ga vrate. Ja sam sve prijavio policiji i nema šta nisam radio u agoniji. Pretio sam mu, a i on meni - ističe neutešni Zoran koji kaže da nije spavao dva meseca jer je neprestano tražio sina za kojeg sumnja čak i da je otet. Kad je našao sestrića ponadao se da će i njegov sin isplivati. 

Foto: Printskrin

Vesna Đorić duže od sedam godina traga za ćerkom Biljanom

I Vesna Đorić, majka pre više od sedam godine nestale Kragujevčanke Biljane Đorić potvrdila je u jednoj tv emisiji da je i ona dobijala pozive od istog čoveka.

Govorio je da je i moje dete zaključano u podrumu sa drugom decom, koja su ošišana, mučena i piju krv. Rekao je da takvi podrumi postoje u različitim gradovima - kazala je Đorićeva, koja je istakla da je obavestila policiju i da su joj oni proverili te navode i obavestili je da se radi o lažima. 

Ludak provocirao i sektologa

Sektolog Dimitrije Pastuović prijavio je lažnog Edmonda Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal (VTK) i raskrinkao ga, istakavši  u jednom intervjuu, da ima i kriminalni dosije.

- Ja sam njega prijavio VTK, a prijavile su ga i moje dve ćerke, 3. jula ove godine. Sada čekamo da nadležni obave svoj posao. Napadao me je na društvenim mrežama, pozivao je na silovanje mojih ćerki. Znam da je napadao Vesnu Đorić, Zorana Mišića. Svi su ga prijavili - ispričao je Dimitrije Pastuović.

Sektolog kaže da se radi o manipulativnom pojedincu, koji je opasan po društvo.

On je manipulativni pojedinac, veoma je zloban i oboleo. On je pričao kako je rešio slučaj nestale ćerke Vesne Đorić. Samo daje lažnu nadu i igra se sa tuđim emocijama. On se nalazi u Nirnnbergu u Nemačkoj, imao je Interpolovu poternicu zbog krađe. Željan je slave i izlaska u javnost, patološki lažov, čovek koji na tragedijama drugih želi da zaradi - rekao je Pastuović.

On navodi da ovaj prevarant kada ga roditelji nestale dece prijave ili mu ne poveruju, počinje da ih proziva i krivi za nestanak njihove dece, a i preti na različite načine. 

Pronađeno telo nije Antonijevo

  Antonijeva porodica psihički iznurena od potrage za njim, u junu je čekala da se DNK analizom utvrdi da li je utopljenik, pronađen 7. juna u Dunavu kod Dalja u Hrvatskoj, njihovo dete. Nakon pregleda fotografija koje su roditeljima tada predočene u tamošnjoj policiji, Antonijevi roditelji nisu mogli da potvrde da se radi o njihovom sinu. Dali su krv za DNK analizu kojom je odbačena mogućnost da se radi o Antoniju. 

STVARI DEČAKA UKAZALE NA UTAPANJE

Braća, Antonio i Patrik pre nego su nestali su bili u školi, u prepodnevnoj smeni. Antonio je došao kući oko 14.30 sati, ostavio je knjige pa je sa bratom otišao da se vozi biciklom. 

Na obali, pored kajak kluba na Dunavu, pronađene su stvari dvojice nestalih dečaka, što je odmah podgrejalo sumnje da su obojica upali u reku. Njihov nestanak je prijavljen istog dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading