CIMERKA UBIJENE TIK-TOKERKE ZA REPUBLIKU: Zbog ovoga Noina majka misli da sam i ja UMEŠANA u njeno ubistvo

Autor: Republika, S. STEPANOVIĆ

Hronika

07.08.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Razumno mi je da su njenoj majci svi krivi, jer je žena u takvom stanju i nema joj utehe - priča Ana Marija za Republiku.

CIMERKA UBIJENE TIK-TOKERKE ZA REPUBLIKU: Zbog ovoga Noina majka misli da sam i ja UMEŠANA u njeno ubistvo

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Marija Pavlović

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani svedoci povodom ubistva tiktokerke Noe Milivojev (18), kojoj je dečko Ognjen Dabetić (33) presudio sredinom juna u svom stanu u centru Beograda,  i to najverovatnije davljenjem, a onda komadanjem njenog tela.

Prvi iskaz u tužilaštvu jutros je dala Noina cimerka Ana Marija Pavlović, koja je ekskluzivno za Republiku otkrila da je bila sumnjiva i istražnim organima, ali i Noinoj majci, koja je svedočila posle Ana Marije.

- Razumno mi je da su njenoj majci svi krivi, jer je žena u takvom stanju i nema joj utehe. Zato se nisam ni naljutila kada me je sumnjičila za neke situacije, pa sam i njoj predložila da idem na poligraf, kako bi žena imala mira, bar što se mene tiče. Ponaša se kao i svaka majka kojoj je dete stradalo na tako brutalan način. Čas me pita kako je Noa provodila poslednje dane, čas me sumnjiči da imam veze sa njenom smrću. Na primer, bilo joj je sumnjivo što sam prodala svoj telefon posle ubistva, kao da u njemu krijem neke ključne dokaze o Noinoj smrti. Ali dobro, sve je razumem - naglašava naša sagovornica.

Republika

Foto: Instagram/noa11000

Noa Milivojev

Prema njenim rečima, ona još uvek smatra da je Ognjen presudio Noi zbog javnog snimka na društvenoj mreži Tik-tok, na kojem Milivojeva oralno zadovoljava Lazara Amidžića Kengura, dva dana pre nestanka.

- I dalje mislim da ju je ubio u besu zbog tog videa. Njena mama me je pitala i da li je plakala zbog tog snimka, a ja sam joj rekla da nije, pa je ona meni "da oseća da jeste plakala, jer zna koliko ju je zlostavljao". Rekla je i da Noa nije kriva za to jer ju je Kengur, kako kaže, nadrogirao. Ja sam činila sve što je u mojoj moći da Noa ne ide kod Ognjena. Nema šta nisam radila, jedino što je nisam tukla, ali je bila previše zaljubljena da bi me slušala - prepričava Ana Marija za Republiku.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading