RODITELJI TRAGIČNO UBIJENE NOE SASLUŠAVANI SAT I PO VREMENA: Postavljali su im ova pitanja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod tužioca danas su se pojavili i roditelji ubijene Noe Milivojev

RODITELJI TRAGIČNO UBIJENE NOE SASLUŠAVANI SAT I PO VREMENA:  Postavljali su im ova pitanja!

Foto: St Vladimir Lukic

Telo Noe Milivojev (18), odnosno, delovi koji su izdvojeni zbog obdukcije i dalje su na ispitivanju, a "glavni" dokazi su uništeni, tačnije, za sada ne može da se odredi ni način, ni dan ubistva, jer ju je nakon što joj je Ognjen Dabetić presudio, potopio u kiselinu.

Roditelji ubijene Noe Milivojev danas su se pojavili u tužilaštvu i preko sat vremena davali izjavu, a nakon izlaska kratko su rekli za Republiku:

- Verujte mi, nema ništa novo. Postavljena su mi neka klasična pitanja i to je sve. O slučaju mi ništa novo nisu rekli. Čim budu, javiću - rekla nam je majka Boba.

 

Noina cimerka Ana Marija Pavlović stigla je u 9.35 sati na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu i dala je izjavu povodom ubistva:

Pitali su me o Noinom životu, o kojem sam uveliko pričala za medije, kao i o njenim poslednjim danima. Rekla sam i sve o Ognjenu, kao i da nisam verovala da će je ubiti. Međutim, bilo je i čudnih pitanja u kojima je delovalo kao da i mene sumnjiče za nešto, ali sam dokazala da nikako nisam povezana sa Noinom smrću, predložila sam im i poligraf. S druge strane razumem i da smo svi u Noinoj okolini sumnjivi dok  se ne dokažemo, a tako i treba. Ko god da ima veze sa ovakvom tragedijom treba da bude pronađen i kažnjen - rekla nam je Ana Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading