OVO JE STUDENT KOJI JE UPUCAN U SUBOTICI: Imao kačket i naočare, pa muškarcima iz obezbeđenja delovao sumnjivo - prvo ga napali, pa mu pucali u nogu!

Autor:

Hronika

29.05.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić koji je ranjen u SUbotici nema kriminalni dosije, student je, sportski je tip.

OVO JE STUDENT KOJI JE UPUCAN U SUBOTICI: Imao kačket i naočare, pa muškarcima iz obezbeđenja delovao sumnjivo - prvo ga napali, pa mu pucali u nogu!

Foto: Facebok

S. G. upucan u Subotici

Mladić S.G. (25), koji je inače iz Bečeja, a studira u Subotici, u nedelju oko 18 časova je hodao ulicom kada su ga napala trojica muškaraca, a onda i upucala.

Mladić je nakon napada počeo da beži, zatim su pucali na njega i ranili su ga u butinu. Pobegli su sa lica mesta, a prolaznici su ranjenog mladića zatekli na pešačkom prelazu raskrsnice ulica Matije Gupca i Maksima Gorkog.

Jedan od trojice napadača na S.G. (25) u Subotici, zadržan je u policiji, ali još uvek nije poznato da li je on pucao na mladića.

Kako kaže izvor blizak istrazi, mladić koji je ranjen nema kriminalni dosije, student je, sportski je tip, imao je kačket i naočare, i muškarcima koji inače rade kao obezbeđenje je delovao sumnjivo.

Prema nezvaničnim informacijama S. G. je student građevine u Subotici.

Republika

Foto: Republika.rs

Pucnjava u Subotici

Policija je odmah nakon pucnjave krenula u intenzivnu potragu za napadačima, zaustavljana su vozila i kontrolisana na svim izlascima iz grada.

S. G. je sinoć nakon pucnjave odvezen kolima Hitne pomoći u Opštu bolnicu u Subotici. Operisan je i njegovo stanje je stabilno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading