DADILJA DECE ANE VOLŠ OTKRILA JEZIVE DETALJE! Evo šta je Brajan uradio odmah posle Aninog nestanka i šta joj je probudilo sumnju!

Autor:

Hronika

27.04.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Volšu, koji je optužen da je u porodičnom domu u Kohasetu u novogodišnjoj noći ubio suprugu, inače Beograđanku Anu Volš, danas se sudilo, nakon što je porota pronašla dovoljno dokaza za podizanje optužnice za krivično delo.

DADILJA DECE ANE VOLŠ OTKRILA JEZIVE DETALJE! Evo šta je Brajan uradio odmah posle Aninog nestanka i šta joj je probudilo sumnju!

Foto: youtube.com/printscreen

Tokom suđenja iznet je niz novih detalja o celokupnom slučaju, a tako i da je bebisiterka otkrila je jezive detalje policiji.

U danima nakon nestanka Beograđanke, bebisiterka je čuvala njihovo troje dece i tada je primetila da je Brajan promenio sve tepihe u prizemlju njihove kuće, kao i kantu za smeće, a takođe i promenio bravu na vratima podruma!

Takođe, u danu kada je Ana Volš ubijena, Volš je bebisiterki rekao da će on i Ana, otići na kasni branč, ali je potom rekao bebisiterki da su promenili planove i da je Ana morala da se vrati u Vašington.

Inače, na samog suđenja, tužilaštvo je otkrilo da je Brajan Volš sumnjao da ga je Ana varala, zbog čega je preko majke angažovao i privatnog detetktiva.

Oni su naveli i da bi motiv stravičnog zločina mogao da bude to što je supruga planirala da ga ostavi i sa decom se preseli u Vašington.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading