SKORO SVAKI JE PROSLAVLJALA U BEOGRADU! Majka Ane Volš slomljena od tuge na ćerkin 40. rođendan! KAŽE DA NE ZNA ŠTA DA RADI!

Autor:

Hronika

12.04.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znam ni koga da pitam kako su mi unuci. Ništa o njima ne znam od njenog nestanka. Ni gde su, ni kako su, priča očajna majka

SKORO SVAKI JE PROSLAVLJALA U BEOGRADU! Majka Ane Volš slomljena od tuge na ćerkin 40. rođendan! KAŽE DA NE ZNA ŠTA DA RADI!

Foto: Društvene mreže

Samo mi je moja Ana u glavi, ne prestajem da mislim na moju ćerku. Danas bi proslavila 40 rođendan, a nje nema, izjavila je Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Ane Volš (39), za čije se ubistvo tereti njen suprug Brajan Volš.

Lepa Srpkinja danas bi napunila 40 godina, ali umesto proslave rođendana, njena porodica i prijatelji još uvek su suočeni sa neizvesnošću i tugom zbog Aninog nestanka i ubistva.

Na današnji dan, majka Ane Volš prisetila se zajedničkih trenutaka sa svojom ćerkom.

- Često je dolazila u Beograd da proslavi svoj rođendan. Ne mogu da je izbacim iz glave - kaže Milanka za Blic.

Ističe i da se sa unucima nije čula, te da od Aninog nestanka ne zna ni kako su.

Republika

Foto: TWITTER/@BRADTATUM/SCREENSHOT

Brajan Volš

 

- Ne znam ni koga da pitam kako su mi unuci. Ništa o njima ne znam od njenog nestanka. Ni gde su, ni kako su - priča očajna majka.

Podsetimo, nestanak Ane Volš uznemirio je srpsku i američku javnost.

Počelo je kao nestanak, a ubrzo se pretvorilo u istragu ubistva. Lepoj Beograđanki Ani Volš trag se izgubio 1. januara ove godine, a potraga za njoj počela je tek nekoliko dana kasnije, kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak.

Na samom početku, suprug nestale Ane Brajan Volš, priveden je zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnim optužbama, za ubistvo supruge.

Republika

Foto: printskrin/facebook

Ana Volš sa sinovima

 

Tužilaštvo je na jednom od ročišta iznelo dokaze da je Brajan umešan u nestanak supruge Ane, počevši od 10 kesa koje su odnete na deponiju, a u kojima su bili krvavi peškiri, testera, sekira, rukavice, nož, zaprljan tepih...

Na mnogima od njih nađeni su DNK tragovi Ane Volš, a pored toga, nadležni su obelodanili i šokantne podatke koje su dobili pregledom mobilnih telefona, tableta i laptopova, da je Brajan Volš u noći nestanka ali i u naredna dva dana, na internetu tražio "koliko dugo ostaje DNK", "može li da se identifikuje telo bez zuba", "kolji je najbolji način da se telo raskomada i uništi”, “kako očistiti krv sa drvenog poda”, “možete li biti optuženi za ubistvo bez tela”...

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading