POTRESI U PODGORICI ZBOG MILJKOVIĆA I BELIVUKA! Dve osobe procesuirane zbog ubistva Hodžića i Spahića!

Autor:

Hronika

13.04.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) i Uprava policije (UP) za pomenuta ubistva sumnjiče navodne saradnike kavačkog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, Nebojšu Jankovića.

POTRESI U PODGORICI ZBOG MILJKOVIĆA I BELIVUKA! Dve osobe procesuirane zbog ubistva Hodžića i Spahića!

Foto: Tanjug/R. Prelić e stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Dvojica muškaraca, koja su i ranije povodom istog slučaja bili procesuirani, ali su pušteni, ponovo su procesuirana u slučaju ubistva Damira Hodžića i Adisa Spahića, nezvanično javlja Dan.

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u saradnji sa Specijalnim policijskim odeljenjem, jutros rano izvršeni su pretresi povodom ubistva sa kojima se povezuje Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Ovo je nastavak istrage povodom ubistva Damira Hodžića i Adisa Spahića. Tom prilikom procesuirane su dve osobe.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Dan, radi se o dva muška lica koja su i ranije povodom ovog slučaja bila procesuirana ali su nakon toga puštena, bez dalje opservacije.

Podsećamo, Specijalno državno tužilaštvo (SDT) i Uprava policije (UP) za pomenuta ubistva sumnjiče navodne saradnike kavačkog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, Nebojšu Jankovića.

Uskoro opširnije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading