POZNAT DATUM IZLASKA BRAJANA VOLŠA PRED SUD: Suočava se sa tri optužnice!

Autor:

Hronika

05.04.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan je prvobitno trebalo da se ponovo pojavi pred sudom u utorak, ali je datum suđenja promenjen

POZNAT DATUM IZLASKA BRAJANA VOLŠA PRED SUD: Suočava se sa tri optužnice!

Foto: Tanjug/AP

Brajan Volš (48), osumnjičen da je ubio svoju suprugu Beograđanku Anu Volš u Masačusetsu, biće optužen pred Višem sudom u Norfolku 27. aprila u 10 časova, po optužnicama objavljenim krajem prošlog meseca.

Okružni tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi objavio je 30. marta tri optužnice protiv Brajana: za ubistvo njegove žene, za dovođenje policijske istrage u zabludu/ometanje pravde i za nepropisno prenošenje ljudskog tela.

PRETI MU DOŽIVOTNI ZATVOR

Velika porota okruga Norfolk optužila je Brajana Volša za ubistvo prvog stepena, ometanje pravde i druge optužbe, saopštilo je okružno tužilaštvo u Norfolku. Optužnicu je podigao Viši sud u Norfolku, gde je predmet prosleđen iz okružnog suda Kvinsi. Ako bude osuđen, Volšu preti kazna doživotnog zatvora.

Da podsetimo, Ana Volš je nestala 1. januara iz iznajmljene kuće u kojoj je sa mužem i troje dece stanovala u Masačusetsu, a njen nestanak je prijavljen tek 4. januara kada su iz njene firme iz Vasingtona pozvali Brajana i shvatili da nije ni kod kuće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading