KODNO IME MERLIN: Poznata srpska glumica uhvaćena u tajnoj akciji - kako je pala je priča za sebe!

Autor:

Hronika

29.03.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prepiskama sa Skaja, jedna od naših najpopularnijih glumica se vodila pod kodnim imenom Merlin.

KODNO IME MERLIN: Poznata srpska glumica uhvaćena u tajnoj akciji - kako je pala je priča za sebe!

Foto: Shutterstock

Skaj aplikacija otkrila tajne

Poznata srpska glumica uhvaćena je u tajnoj akciji, a to kako je pala je priča za sebe.

Prošle godine Evropol i srpska policija su došli u posed prepiski sa Skaja, čime su razotkriveni brojni zločini, kriminalne aktivnosti vodećih klanova na Balkanu, ali i u samoj Srbiji.

U prepiskama sa Skaja, jedna od naših najpopularnijih glumica se vodila pod kodnim imenom Merlin, saznaje portal Republika.rs.

- U toj prepsici je otkriveno da je pojedine informacije slala članovima kriminalne grupe, a pritom su nađene i neke slike na kojima gola pozira - kaže za portal Republika.rs dobro upućen izvor.

Kako portal Republika.rs saznaje, sumnja se da je bila u vezi sa jednim od vodećih članova "kavačkog klana". 

Prema podacima iz istrage ona je čak i narkotike nosile kolegama s kojima se često družila.

Skaj razotkrio tajne mafijaša

Mafijaši su svoju tajnu komunikaciju bezmalo doveli do savršenstva zahvaljujući aplikaciji Skaj, koja im garantuje brzu, diskretnu i maksimalno zaštićenu razmenu poruka!

Podzemljem uveliko kruže jezive priče da kriminalci preko Skaja šalju fotografije osakaćenih tela protivnika i slike mučenja zatočenih. Oni veruju da policija ne može da uđe u trag tim porukama jer se one nakon slanja trajno uništavaju, a aplikaciju je bilo gotovo nemoguće prisluškivati.

Republika

Foto: Shutterstock

Skaj aplikacija

Skaj nije zakonom zabranjen, ali ga je nemoguće naći na regularnim servisima za skidanje aplikacija. Nju ne podržava svaki telefon. Androidi i ajfoni nemaju Skaj u svojoj prodavnici.

Kriminalci su mobilne sa Skajom najpre nabavljali u inostranstvu, uglavnom u Crnoj Gori, ali odskoro je moguće takav telefon kupiti i u Srbiji. Korišćenje aplikacije mesečno košta između 300 i 500 evra, a mafijaši najčešće uzimaju tromesečni paket, koji zajedno sa iznajmljenim aparatom iznosio oko 1.000 evra.

Moguće je kupiti telefon koji podržava Skaj, ali je to skupo, pa se korisnici uglavnom odlučuju za iznajmljivanje.

Šifre i kodovi

Svaki korisnik dobija šifru za ulazak u aplikaciju. Da bi ostvario komunikaciju sa drugim korisnikom, mora da poseduje i njegov lični kod. Tako je komunicirala i naša glumica.

U razvoju korišćenja šifara do sada su najdalje otišli pripadnici "kavačkog klana" na čelu sa svojim vođom Radojem Zvicerom, kao i njima bliski pripadnici kriminalnog klana Belivuk-Miljković, što je i otkriveno nakon njihovih hapšenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading