UBICU KOJI JE ZAKLAO STARICU U APATINU ODALE DVE STVARI: Osumnjičeni išao u školu sa bakinom unukom

Autor:

Hronika

09.03.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Somboru odredila policijsko zadržavanje do 48 sati R.B. (48) zbog sumnje da je u ponedeljak rano ujutru u kući u Apatinu ubio staricu Bosiljku Miljanović.

UBICU KOJI JE ZAKLAO STARICU U APATINU ODALE DVE STVARI: Osumnjičeni išao u školu sa bakinom unukom

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Obdukcija je, nezvanično, pokazala da je nesrećna žena ubijena nožem, a smrtonosna je bila povreda na vratu.

Policija je juče popodne upala u kuću R.B. gde je pronašla njegovu krvavu garderobu. Ona je data na veštačenje. Kako smo ranije objavili, u kući gde je Bosiljka ubijena nađen je nož.

- Trenutno se veštači garderoba osumnjičenog, oružje, DNK-a tragovi koji su nađeni. Policija je na osnovu baznih stanica mobilnog telefona polako sužavala krug osumnjičenih. Obdukcija još nije stigla u tužilaštvo u Somboru- kaže izvor medija, prenosi Telegraf.rs.

Telo nesrećne žene u ponedeljak rano ujutru našla je komšinica u lokvi krvi. Vrata od ulaza u kuću nisu bila razvaljena te policija veruje da je starica poznavala svog dželata.

Komšije tvrde da je osumnjičeni išao u školu sa bakinom unukom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading