POSLEDNJI POZDRAV: Građani ispratili Olivera Ivanovića do izlaza iz Kosovske Mitrovice!

Autor: Tanjug

Hronika

17.01.2018

07:57 >> 11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidno potreseni i uplakani ljudi noćas su neprekidno pristizali u prostorije Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" da izjave saučešće porodici ubijenog lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića i odaju mu poslednju poštu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Oliver Ivanović poslednji put sa svojim narodom sa Kosova

Građani su se okupljali i u tišini stajali i ispred prostorija Građanske inicijative u Sutjeskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici.

U centru grada iz kafića se nije čula muzika.

U sredu održana je povorka građana koji su ispratili Olivera Ivanovića iz Kosovske Mitrovice.

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" ubijen je u pucnjavi koja se dogodila juče ujutru oko 8.15 časova u Kosovskoj Mitrovici. U Ivanovića je ispaljeno šest metaka.

Ivanović će biti sahranjen u četvrtak na Novom groblju u Beogradu, a njegovi posmrtni ostaci će u sredu biti dopremljeni u Beograd.

Napadači još nisu pronađeni, a u međuvremenu, policija je pronašla automobil "opel astra" zapaljen u blizini mesta atentata, u Ulici vojvode Putnika. "Opel" je izgoreo u potpunosti, a ono što se može utvrditi jeste da nije imao registracione oznake. Prema rečima policije, veruje se da je povezan sa zločinom, odnosno da su ga ubice korsitile kao vozilo za besktvo sa lica mesta.

Oliver Ivanović biće sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading