Pogledajte snimak stravične saobraćajne nesreće u Altini: Ovo je trenutak kada je maloletni vozač "honde" udario dečaka! (VIDEO)

Autor:

Hronika

08.06.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak stravične saobraćajne nesreće na Atlini, kada je maloletni Š. Đ. (16) vozeći "hondu sivik" udario dečaka (13) na biciklu, objavljen je na internetu.

Pogledajte snimak stravične saobraćajne nesreće u Altini: Ovo je trenutak kada je maloletni vozač "honde" udario dečaka! (VIDEO)

Foto: printscreen

Saobraćajna nesreća, podsetimo, dogodila se u utorak oko 20 sati na raskrsnici ulica Ugrinovački put - Male pruge.

Vozač "honde", prema nezvaničnim informacijama, nakon što je udario dečaka na biciklu, oglušio se o naređenje policajca da zaustavi automobil i nastavio da beži, da bi automobil na kraju sakrio ispred jedne firme.

Otac povređenog dečaka ispričao je da se nesreća dogodila ispred njegovih očiju.

- Pred očima mi je udario dete. Krenuo sam odmah za njim, kad smo stigli do firme u kojoj je sakrio auto izašao je njegov otac i počeo da se raspravlja sa nama. Ja sam objasnio da je neko ko je udario moje dete automobilo ušao ovde - ispričao je on za Kurir.

Pogledajte snimak.

 

 

Inače, maloletni vozač "honde" brzom intervencijom saobraćajne policije vozač je uhapšen, a dete je zadobilo lakše povrede.

Podsetimo, u utorak uveče dogodila se i stravična saobraćajna nesreća kod Kostolca, kada je teretni voz naleteo na kamion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading