ZAVRŠENA OBDUKCIJA MALOG LAZARA (14): Otkriveno kako je preminuo

Autor:

Hronika

05.06.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt dečaka Lazara A. (14) iz okoline Smedereva, čije je telo juče izvučeno iz Šarlinačkog jezera, nastupila je utapanjem, pokazala je obdukcija.

ZAVRŠENA OBDUKCIJA MALOG LAZARA (14): Otkriveno kako je preminuo

Foto: Društvene mreže

Lazar Aćimović

Iz VIšeg javnog tužilaštva u Smederevu saopštili su da "nakon obavljene obdukcije, prema dobijenim informacijama, smrt je nastupila utapanjem".,

- Na telu sada pokojnog dečaka nisu uočene bilo kakve povrede ili promene koje bi eventualno ukazivale na drugi uzrok smrti. Više javno tužilaštvo u Smederevu će u saradnji sa PU Smederevo u najkraćem roku preduzeti i sve druge neophodne radnje radi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do utapanja i ovog tragičnog događaja - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Podsetimo, Lazar A. je nestao prekjuče oko podneva kada je iz svog sela krenuo u susedno selo kod bake. Porodica je ubrzo prijavila nestanak, a dečakove stvari, kao i tragovi stopala pronađeni su na obali jezera. Ronioci Žandarmerije su pretraživali jezero i juče je pronađeno telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading