UHAPŠEN POLICAJAC ZBOG DROGE! Nabavljao i preprodavao opijate!

Autor:

Hronika

18.04.2022

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su policijskog službenika D. B. (46) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

UHAPŠEN POLICAJAC ZBOG DROGE! Nabavljao i preprodavao opijate!

Foto: www.profimedia.rs

Кako se sumnja, on je krajem 2021. godine posredovao u prodaji opojne droge – kanabisovog ulja, koje je prethodno nabavio od za sada nepoznate osobe i prodao ga L. G., protiv kojeg je ranije podneta krivična prijava za isto krivično delo.

Takođe, policija nastavlja dalje provere i preduzima sve mere i radnje zbog postojanja osnova sumnje da je D. B. izvršio i krivična dela iz nadležnosti Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Osumnjičenom D. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju MUP.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading