AUTOMOBIL PROBIO ZAŠTITNU OGRADU NA AUTOPUTU: Nesreća kod Takova

Autor:

Hronika

01.02.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na autoputu Miloš Veliki na drugom kilometru od uključenja u Takovu ka Čačku došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo jedno putničko vozilo.

AUTOMOBIL PROBIO ZAŠTITNU OGRADU NA AUTOPUTU: Nesreća kod Takova

Foto: Telegraf/NebojšaMandić

Hitna pomoć na terenu

- Pretpostavlja se da je vozač automobila marke Ford usled loših vremenskih uslova proklizao i udario u zaštitnu ogradu. Temperatura je niska, a kolovoz klizav, pitanje je i da li je i brzina bila prilagođena uslovima na putu - kaže za RINU jedan od očevidaca.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo teže povređenih.

Usled novih snežnih padavina putari su sve vreme na terenu. Autoput Miloš Veliki je prohodan za saobraćaj, ali se vozačima savetuje dodatan oprez.

- Ekipe su čitavu noć na terenu, rade na raščišćavanju i svi putni pravci su prohodni. Autoput Miloš Veliki je takođe u potpunosti prohodan za saobraćaj, iz Štrabaga savetuju da je na par deonica moguća jaka vejavica, pa se preporučuje da vozači prilagode svoju brzinu uslovima na putu - rekao je Miloš Stevanić pomoćnik gradonačelnika Čačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading