NIKOLA BUHA SE NAGODIO: Čumetov sinovac ide u kućni zatvor

Autor: Mediji, Republika

Hronika

24.12.2017

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Buha, sinovac Ljubiše Buhe Čumeta, koji je 1. decembra uhapšen u Beogradu jer je tokom rutinske kontrole policija kog njega pronašla pištolj za koji nema dozvolu, priznao je krivicu u zamenu za godinu dana kućnog zatvora.

RepublikaFoto: facebook.com/ Nikola Buha
Buha je priznao da je pištolj obrisanih serijskih brojeva, koji je pronađen u pregradi kod menjača automobila koji je vozio, njegov

Kako mediji saznaju, Buha je s Višim tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivice i on će biti prebačen u kućni zatvor s nanogicom čim sud donese presudu.

- Buha je priznao da je pištolj obrisanih serijskih brojeva, koji je pronađen u pregradi kod menjača automobila koji je vozio, njegov - rekao je sagovornik za medije. Prema njegovim rečima, Nikola Buha ranije nije bio hapšen i nema kriminalni dosije. Inače, on je rođeni brat Nemanje Buhe, koji je bio u vezi s pevačicom Katarinom Grujić.

RepublikaFoto: youtube.com/Balkan Channel

Ipak, najpoznatiji u porodici Buha je njegov stric, Ljubiša Buha Čume, koji je pravosnažno osuđen na dve godine i osam meseci zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti pripadnika obezbeđenja svoje supruge, prikrivanja, kao i sprečavanja i ometanja dokazivanja. On je u pritvoru od novembra 2015. i ostalo mu je još nekoliko meseci da odsluži ovu kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading