ŽELIM SAMO DA GA PITAM JEDNU STVAR: Ispovest Užičanina čiju ćerku je pregazio bahati vozač, pa pobegao

Autor: Blic, Republika

Hronika

30.11.2017

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Obućina iz Užica, teško je povređena u nedelju uveče u naselju Belo Groblje, kada je na nju naleteo S.M. iz istog mesta.

RepublikaFoto: Facebook
Milena Obućina

-  Sve što želim, ako policija pronađe tog vozača, je da ga pogledam u oči i pitam: ako si mi već udario dete, zašto nisi stao da joj pomogneš i pozoveš u pomoć - kaže Srboljub Obućina iz Užica čiju ćerku Milenu (28) je u nedelju uveče, u naselju Belo Groblje, pokosio nepoznati vozač automobila.

Vozač je nakon udesa pobegao sa lica mesta i povređenu devojku ostavio da leži na ulici.

- Milena se vraćala sa posla i svratila sa jednom drugaricom na piće, a zatim krenula kući Vojvođanskom ulicom. Pošto nema trotoara išla je krajem ulice. Kako sam čuo od jednog bračnog para koji je bio očevidac događaja, automobil joj je naišao sa leđa, velikom brzinom, udario je i još brže otišao uz ulicu - priča otac.

Milena je, kako je rekao, u tom trenutku razgovarala preko mobilnog telefona.

 

 

U trenutku kada je vozilo naletelo na nju mobilnim telefonom je razgovarala sa dečkom. Kažu da je od siline udara poletela pet, šest metara uvis i pala preko šoferšajbne udarivši glavom u asfalt – navodi otac devojke.

Pronašli su je bez svesti u lokvi krvi supružnici. Nisu uspeli da vide ni marku, ni registarske oznake vozila, ali su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć.

Milena je teško se pomera i govori, ali nije životno ugrožena, pa je sinoć iz Beograda vraćena u užičku bolnicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading