OVO JE HOROR IGRA KOJA ĆE NOĆNU VOŽNJU NAČINITI JOŠ STRAŠNIJOM

Autor: play.co.rs

Razonoda

29.05.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamislite da vozite automobil po mračnom putu a nigde drugog automobila koliko pogled seže u mračnoj noći, a onda se odjednom iza vas pojavi vozilo sa dugim blještavim farovima. Na početku pomislite ništa strašno, ali nakon više skretanja shvatate da vas to vozilo zapravo prati i sa svakom sekundom se približava sve dok ne počne da udara u vas.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ray Fields
Jezivo!

U takvu situaciju nas stavlja upravo horor igra Beware, gde nas auto juri u pokušaju da nas izbaci iz kontrole, a nakon čega iz istog izlaze mračne senke koje vas napadaju. Beware uspeva da izazove tu neku vrstu paranoje kod igrača i stalno primorava na to da pogledamo u retrovizor u nadi da nema drugog svetla.

Ispod možete pogledati demo gejmplej igre koji nam se za početak čini kao horor igra sa odlično dočaranom atmosferom horora, zahvaljujući sumornim bojama i napetom muzikom, a naravno igri fale još neki elementi kao što je animacija smrti karaktera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading