NADEŽDA PRED NERVNIM SLOMOM: "Kome sad da RAZBIJEM GLAVU?!"

Autor:

Zadruga

01.10.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je primetila da joj je neko ukrao cigarete, Nadežda Biljić napravila je pravu dramu u "Zadruzi 2", ona je otišla na kapiju i govorila kako želi da ide kući, a zatim je otišla u Rajski vrt gde je razgovara sa Drvetom mudrosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

Pevačica se posvađala i sa Minom Vrbaški. Nadežda je sve vreme vikala i plakala tokom posete Rajskom vrtu i govorila kako su joj drugi ukućani ukrali hranu koju je imala i cigarete.

- Ja neću više ovo da trpim! Da mene jedna klinka zaj*bava! Ne mogu bez cigare, bez kafe... Sve su mi ukrali! Prave me budalom! Sada ja nemam ništa! Ja sad moram da idem po kući da molim za hranu! Ja sam svoj čovek! Ako sam nekome nešto ukrala, dabogda da mi svi ove sekunde umru! Zlata tvrdi da je svojim očima videla da sam ja uzela boks cigara, molim te vrati taj snimak! Hoću da idem svojoj kući! - pričala je Nadežda i dodala:

- Šta ja da radim sada, kome glavu da razbijem? Nemam tajnu! Ne zanimaju me tuđi životi i šta se priča po kući! - govorila je Nadežda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
VeronikaStar

01.10.2018 17:11

Ovo oko kupovine hrane i kradja hrane toliko smara da mi ide tako na nerve da odustajem od gledanja sve vezano za to. Pitam se tolike gradjevine, umetnicki predmeti, luksuz, tri epohe... bla ...bla ...bla... a oni se ubise za parce hleba i pokradose sve. Bas jadno! Zao mi je Nadezde...ali ovo je postalo tako dosadno!

Odgovori 15 0
djurdje

01.10.2018 18:18

Ovo je sramota da se u Zadruzi dozvoljava kradja i glad.