LUNA ŠAMARALA MILJANU!

Autor: Goran DOLJANČEVIĆ

Zadruga

27.09.2018

05:25

Luna Đogani je posle brojnih verbalnih provokacija nasrnula na Miljanu Kulić i dva puta je udarila rukom u glavu, nakon čega je ona lupila šamar svojoj majci Mariji.

youtube.com/Zadruga Official
A pre svega toga su se super slagale... Miljana i Luna

Nakon što je starleta prvo zaratila sa Mirkom Gavrićem, koji je odmah otišao do kapije da traži da napusti rijaliti, upustila se i u sukob sa Lunom, sa kojom se nekoliko minuta pre toga ljubakala. Nakon duge svađe ispred ulazne kapije u Šimanovcima, u kojoj su učestvovali i Marija Kulić, Adam Đogani i Lazar Jeremić, Miljana je Anabelu nazvala Razijom, a Luna je onda skočila i udarila je nekoliko puta u glavu.

- Nemoj mamu da mi pominješ, pi*ka ti materima. Sad ćeš da vidiš - govorila je Luna dok su je momci iz obezbeđenja razdvajali od Nišlijke. U naletu besa uspela je dva puta da udari Miljanu pesnicom po ramenu i glavi.

youtube.com/Zadruga Official
Spominjala joj majku, Đoganijeva poludela... Luna napala Miljanu

Luna je Miljanu dva puta udarila po glavi

Starletu iz Niša je ovo još više razjarilo, pa se posvađala i sa obezbeđenjem.

Miljanu je strašno iznerviralo i povredilo što je njena majka Marija stala u odbranu Mirka i Lune, a ne njoj, koja joj je ćerka. Tada je nastala žustra svađa između njih dve.

youtube.com/Zadruga Official
Luna skače na Miljanu...

- Sram te, bilo. Jesi li zato došla ovde? Šta ako je Razija? Zašto diraš čoveka Mirka i Lunu? Prvo si ti njega za Slobu. Bezobrazna si! Sama si htela da se svađaš na rođendan. Vodi je unutra. Stoko jedna! Zar te nije sramota, đubre jedno, ja sam tebe ovde branila od svih. Šta bre Razija, što moraš to da govoriš! Je l' imaš dete, idi gledaj šta radi - vikala je Marija.

Svađa, a onda i fizički nasrtaji između zadrugarki odigrali su se u roku od nekoliko minuta, pa obezbeđenje nije znalo koga pre da čuva

youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić ni prstom nije mrdnula da odbrani ćerku... Luna napala Miljanu

- Evo, sada ću ja na kapiju. Ne mešaj se gde ti nije mesto. Ona je meni svašta rekla. Ti si mi neka majka i ti si me izdala. Braniš Mirka i Raziju. Ili ti ili ja. Ja neću da sedim u ovom rijalitiju - rekla je Miljana majci Mariji, a onda joj je udarila šamar i obezbeđenje je reagovalo.

- Vidi džukelu. Na koga si pošla!? Vodite stoku - ponavljala je razjarena Marija dok je Miljanu obezbeđenje odnosilo na stolici.

Komentari (3)

Loading
max

27.09.2018 11:11

LAZ... !!! lUNA NIKOGA NIJE UDARILA SVE SMO GLEDALI !!!