Nije mu dovoljna jedna?! ANĐELO UHVAĆEN SA DVE BRINETE!

Autor:

Zadruga

20.08.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su svi verovali u njihovu ljubav, veza Anđela Rankovića i Teodore Džehverović se završila nakon rijalitija "Zadruga"!

RepublikaFoto: Republika
Anđelo Ranković

Iako su im mnogi predviđali blistavu budućnost, ovo dvoje bivših zadrugara su nedugo po napuštanju Bele kuće raskinuli. Razlog za pucanje ove veze bio je pritisak javnosti, ali i poseta Teodorine majke Gordane Džehverović Anđelovom ocu Slaviši Milašu.

Pevačica se nakon raskida posvetila svojoj muzičkoj karijeri, te svake noći nastupa i puni klubove i diskoteke, dok se Ranković vratio momačkom životu i izlascima.

On je protekle noći bio na jednom prestoničkom splavu, gde je uhvaćen u zagrljaju dve prelepa devojke.

Foto: printscreen/instagram.com/andjelo7
Anđelo Ranković u društvu dve crnke!

Da li je neka on njih dve uspela da osvoji manekenovo srce ili su u pitanju samo Anđelove prijateljice, videćemo vrlo brzo, ali jedno je sigurno, Teodori neće biti drago kada vidi ovaj prizor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kiki

20.08.2018 16:37

Kakva glupost,to su mu koleginice sposla vec danima su na instagramu Lasta splava gde i Andjelo radi.

Odgovori 13 1
Nidza

21.08.2018 20:51

Grdno se vara ako misli da ce ovim slikama isprovocirati Teodoru da mu se vrati, pogresna taktika decko . Nego skupi ti m... ako ih imas, zaboravi na sujetu i idi cistog srca pravo onoj koju volis u 4 oka a ne ovako sto se krijes iza drustvenih mreza i fotki! Valjda si do sada naucio nesto o zenama (o pravim zenama)?